Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

piecze, na poziomie fizycznym, zmyslowym - niektore kobiety tak to opisuja, inne inaczej. pradziki, swedzenie, slodki bol, nawet moglem ostatnio wyczytac ze lapie skurcz lechtaczki :P chyba nie bardzo, lechtaczka nie jest z miesni, nie moze sie kurczyc :P kobiety przezywają to z zasady bardziej hm duchowo, w mozgu niektore okreslaja jako takiego "fikolka" albo unoszenie nad ziemia, albo przeciwnie, spadanie .. i inne odczucia

musze leciec do domu, moze uda sie potem zajrzec.. jak nie wczesniej to pozniej :P 🖐️

Gość theblackcat
Tak dziwnie liczyc srednice, bo w sumie to samo co obwód. Widze z obwodem trafiasz w moje upodobania. nadal nie wiem dlaczego nie masz kobiety:P

Gość Die Schwarze Katze
oczywiście,że lepiej :D

bo inne dziewczyny nie chca sie wypowiadac na tak ciekawy temat :classic_cool: o wlasnie o tym mailu mowilem no i mozna na czarno. :) te nicki wszystkie twoje, czy podszywacze tez zalatwili? ;) srednica i obwod to nie to samo :) hehe choc jedno jest pochodna drugiego. Ale roznie tu licza, to tak dla ogolnej orientacji... a twoje wymiary? te zwykle i wewnatrz? :classic_cool: nie wiem czemu nie mam, trzeba by ich zapytac :P widac wyczuwaja intuicja ze jestem zly ;)

Zły i mroczny:P Podszywacz napisał po niemiecku, ja niemieckiego nie umiem. Hmmm... no więc, oczy niebiesko-zielone, 175cm, waga... w normie:P

ogolnie to wydaje sie ze troche zbaczamy z tematu :P hm a czemu chcesz to wszystko wiedziec? :classic_cool: wymiary zewn i wewn, znaczy, jakiego potrzebujesz :P no i wymiar lechtaczki oczywiscie, tak jak u mezczyzn :classic_cool: haha

Hehe... łechtaczka w normie, ja nie wiem, z 2cm?:P Jakiego potzrebuje?hmmm umiejętnego. Miałam w zyciu tylko jednego, takze porownania nie mam, ale ten mi wystarcza. Dlaczego chce wiedziec? hm, nie mozna cały czas rozmawiac o sexie prawda?jeszcze ktos pomysli ze my jacys erotomani :P

2cm czego :D obwodu, dlugosci czy srednicy :D wyglada na pokazną... super, tylko wziac w usta i poczuc lekki puls ;) ja, erotoman? alez skad, w zyciu :classic_cool: powazny mezczyzna

Wielkość łechtaczki nie ma żadnego znaczenia w osiąganiu przyjemności podczas orgazmu.2 cm to norma Czy podczas stymulacji zeby osiagnać orgazm musisz pocierać łechtaczkę ,czy wystarczy jej trzon?

czy podczas dochodzenia do orgazmu łechtaczka się otwiera tzn.wychodzi spod napletka? Zauważyłem że u niektorych kobiet to wychodzi taki czerwony guziczek

Łechtaczka jest na tyle mała ze trudno powiedziec czy ma jakis trzon itd. Co do tego 'wychodzenia' to mozliwe, ale do konca nie wiem, bo rzadko sie tak widuję. Ale moze cos w tym jest. Co do rozmiarów to chyba rzeczywiscie nie maja znaczenia, ale podobno ma duze znaczenie jej odległosc od wejscia do pochwy.

a ten wymiar mierzylas? :classic_cool: moje razy byly bardzo dawno temu, i tylko kilka. Oczywiscie zielony i zestrachany rola i glownie klasyka ;) to juz na pewno nie nalezy do tematu :classic_cool: zbyt powazny? oo nie czasami mi palma odbija, zareczam :classic_cool: poza tym jestem, wiesz, 12 lat starszy :P masz jakies porownanie z innymi? facet, wiem ze nie ma znaczenia, tak tylko draze bo jestem ciekawski i chce wiedziec z kim rozmawiam :classic_cool: o wlasnie, dobre pytania o te lechtaczke to moj fetysz :classic_cool: ale cicho ;)

tak bardzo istotna jest odległość od wejscia do pochwy bo to wiąże sie z osiąganiem orgazmu pochwowego .ten trzon lechtaczki można wyczuć wiesz jak jestes podniecona i dotykasz łechtaczki tej kulki to wyżej jej wyczuwa się taka żyłkę i to jest ten Trzon .Zobacz czy wyczuwasz?

miałam faceta 10lat starszego:P przywykłam. Łechtaczka fetyszem?hmmm ciekawie... no w sumie to taki odpowiednik penisa. Napisałam ze nie mam porownania jesli chodzi o penisa(tzn nie w odczuciach podczas seksu).

tak, odleglosc ma znaczenie, bo im dalej jest tym trudniej kobiecie dojsc podczas penetracji. gdy jest blisko, korzysta niejako z ruchow penisa i okolic, ktore ja wtedy po prostu "pocieraja". jak jest daleko to ciala moga sie wtedy nie stykac i przede wszystkim pocierac wystarczajaco w tym punkcie. masz blisko? :P

Poki co chyba nie ma sensu sprawdzac z ta łechtaczka, bo jakos podniecona nie jestem. Ale jest cos takiego. Ja sie jakos do niej bardzo nie dobieram, bo moze bolec. Ta odległosc to bardziej sprzyja własnie łechtaczkowym. Pochwowe sa w srodku, choc podobno nie ma rozroznienia i jest tylko jeden orgazm. W kazdym razie ja nigdy innego niz łechtaczkowy nie miałam.

mam tak srednio blisko, nie na tyle zeby dojsc w trakcie penetracji, ale wszystko jeszcze przede mna. Wiadomo sa pozycje ktore w tym pomagaja;)

no widzisz... ja moge tylko mowic na podstawie tego co czytalem.. takie informacje "z pierwszej lechtaczki" sa wlasnie cenne ;) no, fetysz.. bo taki szczegolny punkt, taki maly, a klucz do wszystkiego :P cala kobiecosc w niej siedzi, jak sie pomysli, hihi... wszystkie minispodniczki, szpilki, podryw, spojrzenia, cala sztuka uwodzenia i zdobywania itp w koncu tam trafia :P no i do wewnatrz oczywiscie :classic_cool: :classic_cool:

Oj tam nie umiejszaj swoich doswidczen;) Probaaliscie moze tych roznych smiesznych gumek rozgrzewajacych chłodzacych prazkowanych itp? bo sie zastanawiam czy to cokolwiek zmiania w odczuciach faceta:P

co do pochwowych, niektore twierdza, ze jest roznica i to niby spora - dluzsze, glebsze, bardziej wyczerpujace, potezniejsze, wyczuwalne nawet w innych partiach ciala. moze ktos obeznany sie wypowie? ;) pewnie to jeszcze przed toba, cierpliwosci ;)