Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

no, nie da sie ukryc ;) no i ze nie sikasz, tez sie nie da :P i klops

Szczerze mowiac nigdy nie sprawdzałam ile moge wytrzymac.... miałam chyba kiedys jakies 4-5dni przerwy. A nie, miałam kiedys tydzien, bo złamałam reke-potem nauczyłam sie lewą. Ale od paru ładnych lat juz nie sprawdzam, bo i po co sobie przyjemnosci odmawiac;) a Wy?

potrzeba matka wynalazku :P lewą :P lewa sa inne doznania roznie.. czasem ok jest raz na tydzien jak ciezki i nie ma klimatu, a czasem 7x na dzien :D

no da sie troche, ale ciut inaczej trzeba kombinowac bo w takiej normalnej pozycji to nie :P

a własnie ciagle mi sie przypominaja nowe pytania... nazywacie jakos specjalnie wasze penisy?:)

no jak stoi to nawet w lesie nie da rady normalnie :P

Hmmm... jakos nigdy nie odczuwałam długotrwale braku sexu... dosc czesto mimo wszystko albo uprawiam sex albo reką. Mi sie po prostu trudno rozluznic przed snem.

nie, nie nadalem imienia :P pytania, wlasnie :classic_cool: opisz swoje zachowanie w czasie orgazmu, patrzac z zewnatrz :classic_cool: czy dlugo trwa znaczy, ile skurczów na oko, czy grymasy na twarzy, wyprezenie plecow w tyl czy przeciwnie - przygarbienie, czy chowasz glowe miedzy ramiona.. spokojnie czy gwaltownie, jak rece, jak nogi, tułow, w jakiej pozycji najlatwiej i dlaczego :classic_cool:

no jak wysoko stoi, to nie da rady, blokuje sie przeplyw mozna to obejsc, ale trzeba pocwiczyc samemu i poobserwowac

O jakiej porze dnia odczuwasz najwieksze potrzebą seskualną? czy to związane jest z jakąś sytuacją erotyczną Jeżeli tak to jaką?

Hmm spokmplikowane pytanie. Skurcze na oko... nigdy nie liczyłam, oczywiscie z zewnatrz skurzców nie da sie policzyc, ale przy takim co milszym orgazmie sadze ze ok 7-10 bedzie. Grymas- tu jeszcze trudniej, zapewne mam jakas paskudna mine spięta w skurczu:P A pozycja zalezy od pozycji sexu- jesli jestem na dole to zazwyczaj zadzieram nogi i lekko nieruchomieje i sie wtulam w faceta. Jak na, to zazwyczaj sie kłade do przodu i tez tule. Jakos tak lubie sie tulic:D chyba dletego zeby nie widział tej miny:P

Generalnie rozbestwiłam sie i kazde lezenie w łozku kojarzy mi sie z sexem. A co do pory to najczesciej własnie wieczorem. A rano jest zupełnie tragicznie, jakby mi wszystko na dole spało jeszcze.

czyli generalnie, lagodniejszy niz 'ognisty'? czemu paskudną.. to fajne, swiadczy o naturalnosci :) i emocjach.podniecajace

rano.. roznie, nie ma recepty chyba.. bywa ze rano, bo jeszcze moze nie ma stresu. niektorym pomaga brak wysikania :classic_cool: ale wieczorem tez, spokojnie klimaty lozkowe, wiadomo :P tak, chyba w dzien jakos najspokojniej

trudno powiedziec :classic_cool: ale chyba nie bardzo, zdecydowanie wole sluchac :classic_cool: szczegolnie wstrzymywanego z wysilku oddechu :P

nie psotkałem kobiety ktorej mina zle wyglada wyglada podczas orgazmuNapewno nie musisz się krępować bo my to lubimy