Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

nie, tylko zwykle, aby nie wpasc :classic_cool:

A tak poza tym, lubiecie jak sie ktoś zajmuje waszymi jajkami?bo ja sie zazwyczaj nie zajmuje, ale nie wiem czy powinnam sie na tym skupiac:)

nooo, kwestia treningu i dojrzenia do niektorych rzeczy ;) bylo inaczej? jakos gdzie indziej czy jak?

No ja własnie tez zwykle(zazwyczaj nawet super safe, chyba tylko zeby udawac przed samym soba, ze tak bezpiecznie). Ale sie zastanawiałam czy nie zrobic zapasu jakis dziwnych na walentynki i sie pobawic, tylko nie chce zeby to było tylko dla mnie miłe:)

hm nie wiem :) ale jak juz to delikatnie, to taki dosc dziwnie odczuwalny organ. jeden ruch nie tak, i mozna w powietrze pojsc z bolu. i to nawet niezalezy tylko od sily, jakby tez od miejsca gdzie sie dotknie.

Hmmm było dosc bardzo głeboko na granicy bolu, bardzo wijąco:P i strasznie przyjemnie. I troche mi sie siku chciałao, ale to podobno pomaga. I wogole tak fajnie... ze duzo nie pamietam:P

nie wiem kto porownuje łechtaczkę do mini penisa chyba pedały bo ja nigdy tak nie robię.łechtaczka jest częscia narządu płciwaego kobiety i tak to odbieram .Dlatego nie wyobrażam sobie kobiety ktora ma łechtaczkę jak mini penis bo to jest nienaturalne i mnie to by obrzydzało

łechtaczka jest narzadem homologicznym do penisa, rozwineła sie z tego samego. Ale rozumiem ze dla normalnego hetero raczej pomysł o mini penisie nie jest atrakcyjny:P

zabawki zawsze sie przydadza :classic_cool: siku, mowisz... to moze bylas blisko wytrysku, podobno to tak sie objawia. znalazlas moze punkt G? podobno jego draznienie daje takie wlasnie doznania?

miałem laskę ktora podniecała sie bawiąć sie jądrami Myslałem że z bólu wykorkuję a nie chaciałem ja rozpraszać bo czułem że ja to bierze.Nie można naciskać palcem na jadra njwyżej delikatnie głaskać

nie wiem, ja tego jakos tak nie odbieram :P ale taka prawda, ze to to samo. no i tez ma trzon i zoladz :P dzieki temu latwiej sobie wyobrazic dzialanie ;) chociaz podobno okala cale wejscie do pochwy takimi jakby 'skrzydlami" i masowanie okolic cipki po bokach to tez w gruncie rzeczy masowanie tego samego organu, tylko od innej strony..

Jakos tak dziwnie mi sobie wyobrazic ze miałabym miec wytrysk... smiesznie tak:P Punkt g- czytałam gdzies ze to zwykły gruczoł wewnatrz. Jesli tak, to mi sie udało znalezc. Całkiem miło, choc to zalezy od sytuacji. Z reszta sama za bardzo nie wiem co moj facet tam robi, bo jak ja probowałam, to niestety tak głeboko nie siegam, a sie to czuje podobno palcem.

Dokoła jest miło ze wzgledu na wargi- tez dosc unerwione. ja bardzo lubie jakby sie nimi zajac, nawet tylko wiekszymi. Ale raczej nie dojde w ten sposob;)

w jakim wieku? pozno, chyba 15 lat :P a ty? i co cie sprowokowalo? :P

ja w wieku 13 lat pokazał mi starszy o kilka lat kolega ,ze jak sie pociera to poleci "śmietanka" tak mi powiedział i poszlismy w karzaki i pokazał że mu poleciala Mial dużo wiekszego niż ja i skóra mu schodziła .A jak było u ciebie ?

Pierwsze moje wspomnienia na ten temat to jakies 4lata. Szczerze nie wiem co mnie skusiło:P

no tak, kobiety dojrzewaja szybciej :classic_cool: koledzy :classic_cool: w kolko cos gadali o jakims waleniu. jakis wieloryb czy co :P

wiek 4 lata. Jak mozna tak meczyc wieloryby!:) a tak apropos wiecie ze one przechowuje sperme w głowie?:P i robi sie z niej perfumy?;p

tak, i jadą rybami :classic_cool: w glowie? a tak sie smieja baby ze sperma do mozgu uderza :classic_cool: jak widac to naturalne i nie ma co psioczyc :P

wiem że dziewczynki moga miec orgazm w wieku dziecięcym Wytarczy ze chce siku a nie ma gdzie zrobic i zaczyna przytrzymywać reka pipkę i nagle czuje przyjemnosć i tak z czasem dochodzi do masturbacji z orgazmem

Własnie to bardzo ceniony dodatek do perfumów;) Moze Wy tez tak macie tylko nie wiecie. I dlatego nawet jak myslicie tą włochata głowa, to i tak na jedno wychodzi:P

Ja orgazmy zaczełam miec pozno.... chyba z 12lat miałam, no moze 11. Fakt pełny pecherz to dosc specyficzna sytuacja.

ale faceci tez moga miec orgazmy wczesnie, tylko z tego co słyszałam z powodu braku płynow wewnatrz, sa dosc bolesne.

my myslimy obydwiema glowami, tylko zalezy od sytuacji, ktora. jak nam sie 'chce', to ta dolna a jak nam sie nie 'chce' ta ta gorna - i wymyslamy wynalazki, np wibratory, zeby miec swiety spokoj :classic_cool:

pelny pecherz pomaga? czy jak a to nowosc, czego sie czlowiek nie dowie :P