Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik_K_K

Czemu moj chlopak ma tak malo weny tworczej? Jak go zmienic?

Polecane posty

Gość tralalinka2333
zazdroszczę Ci! mój ma 30 lat i ciągle, co wieczór chce żebyśmy gdzieś wyszli ehhh :|

Viv... dlatego trzeba szukać w miarę "gotowych modeli" a już napewno odpowiadających nam typów osobowości, charakteru a nie tylko wyglądu. Patrząc z perspektywy, powiedziałbym, że sensowniej jest ustąpić trochę w kwestii urody (jeśli pokrewieństwo natur zachodzi) niż charakteru. Ludzie się zmieniają, czasem dokonują czynów heroicznych, pracując nad sobą, ale robi to zdecydowana mniejszość i doprawdy ŁATWIEJ ZNALEŹĆ KOGOŚ O PODOBNYCH UPODOBANIACH, SKŁONNOŚCIACH I ODPOWIADAJĄCEJ NAM URODZIE NIŻ ZMIENIĆ OSOBĘ KTÓREJ CHARAKTER NAM NIEODPOWIADA.

frk : dlatego szukam takiego gotowego modelu :) Najgorsze, że znalazłam, ale jest poza moim zasięgiem...nic to, może gdzieś wyprodukowano podobny ;)

"Jak to szło? "Mężczyzna wiąże sie z kobietą, bo ma nadzieję, że ona sie nie zmieni, kobieta wiąże się, bo ma nadzieję ,że uda jej sie zmienic mężczyznę, obie strony są w błędzie". Jakoś tak." a dalej było tak - kobieta stara sie za wszelką cene zmienic faceta... gdy juz jej sie to uda - odchodzi od niego :P

komiczne : chyba, że kobieta jest leniwa :P Ja akurat jestem i wolę dostać takiego już "odchowanego", żeby się nie wysilać :D