Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga Kinga Kinga

Czy to może być CIĄŻA ?? miała któraś z Was taki OBJAW ??

Polecane posty

@ powinnam dostać za 4dni ... a od około 5 dni boli mnie jajnik... tak delikatnie pobolewa... nie jest to uciążliwy ból ... tylko tyle, że go czuję :) Do tego jestem jakoś tak dziwnie spokojna ... Zastanawia mnie bardzo ten jajnik, bo NIGDY wcześniej tak go nie czułam ... Nie może to być żadna dolegliwość bo nie dawno byłam przebadana wzdłuż i wszerz ;) i jestem zupełnie zdrowa ... wszytko ok... Przeziębiona też nie jestem! ... Jakoś tak pięknie mi się wydaje, ze to może mieć coś wspólnego z początkiem ciąży ... jest to możliwe bo Kochałam się z mężem w dni płodne itd ... Tylko wcześniej też w te dni się kochaliśmy, a ciąży nie było ... ehh Moje pytanie: Czy któraś z Was tak miała i zakończyło się to ciążą? Jeśli tak to napiszcie coś na ten temat :) inne formuowiczki też proszę o wyrażenie opinii ... ja wyczytałam gdzieś ze to ciałko żółte w jajniku wytwarza teraz dużą ilość czegoś tam :D ... jeżeli byłaby to ciąża... nie pamiętam jak to było a nie mogę odnaleźć tej stronki :( może ktoś coś wie w tym temacie ?? PROSZĘ o opinię :*

hej, ja też miałam taki kłujący ból jajnika:) A taka podwyższona temperatura też może wskazywać na ciążę...

no byłam w ciąży, której owocem jest maleństwo, które można nawet zobaczyć (stronę podaję w stopce:) A co do tego bólu to był on dla mnie czymś nowym, całkiem innym od zwykłego bólu przed miesiączką:) a bolało do samej miesiączki i temperatura tez nie spadała i utrzymywała sie na poziomie 37:) a poza tym miałam jeszcze troche innych objawów:)

:)))))))))))))))) no to tak jak u Mnie :D dzieki za wypowiedź ... mam nadzieje, że skończy sie tak jak u Ciebie :* Twój dzidziuś jest SŁODKI 👄 ... a ktoś jeszcze miał podobnie ?? albo chce się podzielić opinią ??

Gość Monika Kali
Chyba cie popier****** ból jajnika ma oznaczac ciąze? walnij sie w łeb! to tak jakby ból palca u stopy oznaczal ciąże a ty baderka tez pierd**** głupoty

Gość Monika Kali
a co ? moze nie ? BÓL JAJNIKA i CIĄŻA buahahahahahahaahhahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!! nie rozśmieszać mnie hahahahaha

agnieszka c ... sorki ze tak Wam wszystkim truję, ale napiszesz coś więcej ?? Ile czasu bolał Cie jajnik? i Czy do samej miesiaczki ? i czy jeden ? Mnie boli jeden :) PRAWY

Gość Monika Kali
agnieszka c ma cie w dupie !! i ten twoj jajnik hahahahaahahahahahahahahahahahahhahaahhahahhaha

Gość Oleńka Wielka
Monika Kali oddaj się na leczenie Kinga trzymam kciuki :*

nie dość że po ra kolejny topik z typu " czy to ciąża ??? " - prosze jak objawem ciązy ma być ból jajnika - idź po test zrób test i będziesz wiedziałam a jak nadal nie będziesz okresu kup 2 test - jak nadal nie będzie 2 kreseczek idź do gina !!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Gość Kaśkaaaaaaaaaaaaaaaa
eudaiomonia co sie tak podniecasz? jak Ci cos nie pasuje to nie nie wypowiadaj. Widać, ze dziewczyna ma nadzieje, a Ty walisz tekstami jak mój dziadek jajami. Nie pasuje spadaj stąd. Taki to wątek - ciąza i będą takie tematy! Czy Ci to pasuje czy nie Kinga nie pekaj :D idiotek w naszym Kraju nie brakuje :*

Gość fhcn
nie podniecaj sie na zapas!!! dziewczyny tak robia a pozniej placza ze nie saw ciazy , poczekaj i zrob test i tyl;e

Gość _doris_26
Hej! wiesz co ja jestem na świeżo jeżeli chodzi o twoje pytanie, bo jestem w 4 tyg ciąży; i też miałam taki ból jajnika oraz podwyższoną temperaturę; oczywiście nie jest to równoznaczne z twierdzeniem że ból jajnika równa się ciąża; taki ból l może być spowodowany również innymi czynnikami; natomiast jeżeli faktycznie okaże się że jesteś w ciąży ból może się utrzymywać , z różnym nasileniem przez pierwsze 2 m-ce ciąży; mnie nadal ten jajnik pobolewa; najprościej będzie zrobić test wtedy będziesz miała pewność ;) Powodzenia!