Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula_17

Dziwne sutki...

Polecane posty

Gość kasiula_17

Mam problem o ktorym nikt nie wie i o ktorym boje sie kumukolwiek powiedzieć. Otuż mam strasznie dziwne sutki... Nie są takie jak u wszystkich kobiet, ale są takie... Hm... Takie duże i na środku jest jedynie mała dziurka... Wyglądają okropnie w życiu nie pokazała bym sie bez stanika.. Slyszałam że jest na nie sposob. Jakieś napletki czy coś takiego... Ale chodzi o to ze mnie nie stac na zadne uządzenia a do lekarza strasznie wstydze sie isc.. nawet moja mama nie wie.. slyszalam ze mozna je samodzielnie wyciągac, nakręcac itd. ale czy to nie jest niebezpieczne?? nie mozna sie przez to czegos nabawic?? plis, pomozcie... nie wyobrazam sobie tego że kiedys bede je musiala pokazac mojemu męzowi... :(:(

Gość zafrapowana poważnie
Idz do lekarza ! Nie takie rzeczy widział :) Poza tym , może się okazać , że są całkiem normalne !

Gość klementtynka-18
wiesz chyba tez takie mam :/ myślałam że to tylko ja mam taki problem...

Gość masz wklęsłe brodawki
idź do lekarza, to da się skorygować, jedyną niedogodnościa może być to, że jak będziesz miała dziecko, to nie będzie mogło ssać piersi

Gość bez paniki
po prostu masz palskie sutki z tego co wywnioskowałam, inne kobiety tez takie maja tylko potem mozesz miec problem z karmieniem dziecka bo nie bedzie umialo je zlapac. Jaki wstyd, idz do lekarza on podpowie w jaki sposob mozesz je "udoskonalic" :]

Gość bez paniki
kolezanka ujeła bardziej fachowo wklęsłe brodawki :) wiele kobiet tak ma

Gość klementtynka-18
a to do rodzinnego trzeba iść czy do ginekologa ? ;>

Gość bez paniki
ja bym poszla do ginekologa, ja juz mam dzidzie i widzialam ja na oddziale wlasnie ginekolog doradzal mlodym mama z tym problemem

Gość lena 1985
tez myslałam ze tylko ja to mam, starsznie sie tego wstydze...jakbyscie wiedziały jak mozna temu zaradzić proszę napiszcie...

Gość ghhgh
masz poprostu wklesle brodkawki sutkowe, poczytaj o tym w internecie, a na kafe jest duzy temat o nipletkach-to takie male cos co naklada sie na sutki-mam to, ale uzywam nieregularnie i nie mam efektow, ale dziewczyny mialy:)

Klementynka, a to Ty założyłaś ten temat na dietach wklejając swoje nogi? Nie musisz odpowiadać. jeżeli to Ty, to nie przejmuj się opiniami kretynów, którzy nogi widzieli jedynie w formacie jpg:O Masz bardzo ładne nogi, jesteś szczupła a figura klepsydry jest ideałem kobiecej budowy.