Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cavecam

Dlaczego teraz kobiety uważają , że wszystko im wolno ?

Polecane posty

Gość cavecam

i faceci broń Boże nie mogą ich oceniać....Macie wolność i róbcie co chcecie ale liczcie się z tym, że ktoś to oceni........ Rozumiem, że wam nie przeszkadzało by gdybyście dowiedziały się, że facet chodził do prostytutek ?

Gość 54879
zgadzam sie nie wiem dlaczego jestes oruszony kazdy człowiek ma prawo do swojego zycia a facet który chodzi do prostytutki no cóż,,byle bym o tym nie wiedziała.. zreszta nie wierze w wiernosc moze dlatego ze jeszce nie spotkałam tego jedynego

A ja bym chciała wiedzieć:) Po prostu omijałabym takiego człowieka i tyle. Lepiej, jak chodzi, niż jakby miał udawać, że go to nie pociąga, a tak naprawdę byłby skończonym kurwiarzem:O Po co sie oszukiwać? Jak każdy robi, co chce, przynajmniej można wybierać ludzi, którzy nam odpowiadają. W Polsce wielu ludzi się hamuje, bo wstydzą się sąsiadów, rodziców, nie wiem kogo,,, księdza?:O A tak naprawdę czasami po latach wychodzi z nich kawał skurwysyna. To strata czasu! Lepiej, zeby ten skurwysyn wyszedł od razu:)

Gość 54879
a ty zawsze sie hamowałas

Przeszkadzalo by mi gdyby okazalo sie ze chodzil na dziwki lub zaliczal masowo panienki od tak dla sportu. Ale nie to ze przede mna mial inne zwiazki. W koncu nie znal mnie (i ja nie znalam jego), z tymi z ktorymi byl laczyl nadzieje na przyszlosc, no ale ze nie wyszlo to trudno. Zdarza sie i nie mozna tepic czlowieka za to. Teraz liczy sie to ze jest dla mnie dobry, kocha szczerze i jest wierny.