Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka samotna

dlaczego takie trudne jest odebranie sobie zycia?

Polecane posty

Gość idiotka samotna

:(

Gość idiotka samotna
a Ty co siedzisz na babskim forum? mam dosc zycia i to ciagle tak mam:(

Gość idiotka samotna
wszystko mi sprawia trudnosc a nie umiem tego zrobic, nie umime sie zabic i tylko dlatego jeszcze zyje

Znałaś kogoś kto odebrał sobie życie? Ja znałem dwie osoby. Znajomy ojca (mój też trochę) i mój własny kuzyn. Zrobili to bardzo fachowo. Obaj się powiesili. Obaj tak że nie było ratunku. Przemyślanie i w samotności. I obaj właściwie nie wiadomo dlaczego.

Gość a ja mam w plecy
też się nad tym zasttanawiam :(

Gość idiotka samotna
ja sie boje to zrobic, boje sie bardziej niz zyc i boje sie, ze kiedys przestane sie bac, ze to nie bedzxie takie trudne:(

no to nie jest z Tobą jeszcze tak żle. Znalezienie sensu życia nie jest proste. A zgubienie go bardzo łatwe. Taki pisarz był (też nawiasem mówiąc popełnił samobójstwo) Stachura się nazywał pytał co jest najłatwiejsze na świecie? Zwariować. A najtrudniejsze? Nie zwariować

Gość idiotka samotna
zawsze wiadomo dlaczego tylko ludzie udaja, ze nie wiedza to nie jest tak, ze nie wiadomo obojetnosc ludzi jest okropna;(

Gość zaradna dziewuszka
Bo włancza sie instynkt samozachowawczy. :O

Masz w zasadzie dwa wyjścia. Albo to zrobić albo odbudować chęć życia. Bywa czasem że ten brak chęci wynika z przyczyn że tak powiem organicznych. Nastrój się obniża z powodu niewłasciwych stężeń hormonów. Czasami zmian nowotworowych w mózgu. A czasami nie wiadomo dlaczego.

Gość alucard24
samotna....podaj mi twoje gg ja twoje i pogadamy szczerze bo nie chce tu na forum..cos ci powiem i daje slowo ze pomoze...nie masz nic do stracenia prawda?podaj mi gg...nie pozalujesz...ja tez to przechodzilem!!

Gość idiotka samotna
pier... zakochiwanie, zawsze zawsze mi sie nie udawalo szczesliwie zakochac raz sie tak zadurzylam, ze przestalam robic cos co wprawialo wszystkich w zachwyt :( -umialam robic jedna rzecz a teraz nie wiem czy odzyskam te umiejetnosc po takim czasie wszystko mi sie nalozylo, w pracy mnie wycisneli i wyrzucili i chyba bede miala okres:(

Gość idiotka samotna
zycie po...->ja juz stosowalam te recepte i teraz to juz nastapilo wieloletnie zmeczenie materialu, juz zajmowalam i glowe i serce

Znasz taką piosenkę "Pero pero" Pracownik co wyleciał z pracy, zamiast rozpaczać i żałować. Prędko to sobie wytłumaczy , no wreszczie nie muszę już tu pracować" A okres? OK przynajmniej wiesz że nie jesteś w ciąży.

Gość alucard24
samotna....chcesz pogadac...?? (12386926)wiem czego potrzebujesz...zrozumienia...zapomnienia..na nowo odnalezc siebie i nie widziec swiata w czarnych kolkorach..jestes slaba..nikt ci nie potrafi pomoic a ty z dnia na dzien zyjesz tylko po to zeby nie zyc...jesli sie nie myle napisz do mnie na gg jesli nie chcesz nie pisz ale moge naprawde pomoc..tyle ze bedziesz mi musial powiedziec od samego pozcatku

Gość idiotka samotna
nikt mnie chyba nie kocha

Gość idiotka samotna
ja nie mam sily, mam tyle rzeczy do zrobienia zamiast szukac pracy musze robic inne rzeczy

Gość taka111
alucard24 , jestes??

Gość idiotka samotna
taka mozesz pisac... nie wywale Cie przeciez z topiku🌻

Gość taka111
a co tu pisać... jestem głupia i strasznie sie wstydze za siebie, też bym się najchetniej powiesila, ale ..jakos nie mam odwagi:(

Gość idiotka samotna
ja jestem glupsza i starsza

Gość taka111
a czemu jesteś głupia?czemu tak o sobie myslisz?

Gość idiotka samotna
bo za duzo sie uczylam i pracowalam