Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małżeństwo-Nagroda

Mąż powinien być dla kobiety nagrodą za dobre prowadzenie się

Polecane posty

Gość Małżeństwo-Nagroda

Kiedyś kobiety, które nie były dziewicami miały mniejsze szanse na męża, a nawet jak wyszły za mąż to mąż taką uważał za kobietę drugiej kategorii. Nie mówiąc o kobietach, które miały przed mężem dość bujną przeszłość seksualną, gdyż taka to była bita przez męża, za to, że w młodości się puszczała. Dzisiaj dla kobiet to nie ma żadnego znaczenia. Tymczasem kobiety powinny być tak wychowane, żeby wiedziały, że mąż to dla nich powinna być nagroda za dobre prowadzenie się. Dzięki temu faceci nie byliby skazi na kobiety co miały przed nimi kilku lub kilkunastu partnerów. Mentalność ludzi powinna być taka, żeby na porządnego męża miała szansę tylko kobieta, która za młodu prowadziła się wzorowo

Gość dobrze gadasz

Gość upupupupupupupupupupuppupup

No nie wiem, ja z nikim nie sypiam, ale mąż a tym bardziej jakieś dziecko to by była kara a nie nagroda:O I chyba się za wysoko cenicie:D Po co ktos miałby Was opierać, gotować wam i patrzeć do końca życia na wasze przykurczone ptaszki, jak może robić, co mu sie podoba i mieć święty spokój?:)

Gość beble
dobrze się prowadziłam a h..............dostałam i gdzie ta nagroda.:(

Gość sdfds
"dobrze się prowadziłam a h..............dostałam i gdzie ta nagroda." rozwin to... co dostalas?

Gość srelemorele
my musimy sie dobrze prowadzic a wy to możecie ruchac na prawo i lewo żałosne

Gość nikt wam nie broni sie zle
prowadzic. ale jak kobieta sie zle prowadzi, to musi sie liczyc, ze zaden porzadny facet jej nie bedzie chcial na zone

Gość nie rozumiem***
Dobrze się prowadziłam, więc dlaczego dostałam męża, który nie przypominał nagrody??????????

Gość do michela york
prowadzilas sie dobrze, bo maz byl twoim "pierwszym", wiec prowadzilas sie idealnie

Gość do michela york
ale temat dotyczy sie prowadzenia jesli chodzi o sprawy seksualne. najwazniejsze zeby dziewczyna nie miala nieodpowiednich kontaktow seksualnych na sumieniu, reszta da sie przezyc

Gość fvbcxzxd
popieram uwazam ze puszczajace sie szmaty powinny miec tylko i wylacznie taich samych facetow, dziwkazy co mieli wiele kobiet itd. a porzadni faceci ktorzy szanuja seks i milosc powinni tez miec tak myslace kobiety, a nie szmaty... !

Gość to o co chodzi
ja myślałam że to prowokacja jakaś jest....:/

Gość a_dusia
no cóż autorze- najwyraźniej trudno dzisiaj o porządnego męża , kobiety to wiedzą i stąd ich takie właśnie zachowanie :) a poza tym to faceci sami są sobie winni robiąc z porządnych kobiet nieporządnice

Gość do a_dusia
a jak robia??? jak kobieta jest porzadna to nigdy sie nie pusci, nie da szybko dupy i nie pojdzie do lozka bez milosci, nawet jak ten nieporzadny facet bedzie ja probowal zbalamucic

Gość matyś
Ja też się dobrze prowadziłam i co z tego. Mój mąż był moim pierwszym i co z tego jak nigdy nie miał szacunku. I co mam w nagrode, a paszet z taką nagrodą. Dobrze by było gdyby tak było jak pisze autor, to mój m powinien mnie na rękach nosić.

Gość matyś
a czy są porządni faceci, nigdy nie byli i nie będą, tylko bardziej się kryli ze swoimi uczynkami a od nas oczekuja porządności ten świat schodzi na psy...............

Gość szlag mnie zaraz trafi
to śmieszne, co ma prowadzenie się kobiety do tego na jakiego ćwoka trafi? też mi filozofia życiowa, kobieta ma się dobrze prowadzić, dobrze wyglądać (dbać o siebie), usługiwać, zarabiać i trzymać morde na kłódke, taka żona to skarb :P niedoczekanie. :)

nie rozumiem... :o dla mnie \"mąż\" to nie jest żadna nagroda tylko skaranie boskie. Tfu, tfu... mam nadzieję, że nigdy mi się to nie przytrafi...

Gość moim zdaniem na dobrego meza
trzeba sobie zasluzyc. kobieta co miala wielu partnerow, seks bez milosci, seksy na pierwszych randkach na meza nie zasluguje

Gość moim zdaniem na dobrego meza
na porzadnego meza nie zasluguje

Gość matyś
Do Moim zdaniem na dobrego męża poczytaj wyżej mój wpis. To w takim razie ja zasłużyłam a k*** mać niemam dlaczego może wyjaśnisz mi to skoro do takich wniosków doszłaś(eś) co pi***dolenie o szopienie, facet to bydlęcię które trzeba trzymać krótko i od czasu do czasu popuścić mu smycz żeby myślał że rządzi

Gość kwiatki-bratki
Boże, co za paranoja owładnęła autora (autorkę)???? Mąż nagrodą????? Żona też nagrodą za dobre prowadzenie się faceta???

Gość ja też dobrze się prowadziłam
a ch..a dostałam. :O Jakbym się puszczala, lepiej bym wybrała. Większe porównanie by było i wybór bardziej świadomy.