Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caffeine taurine

Co mi jest

Polecane posty

Gość caffeine taurine

powiedzcie co mi jest: do konca tygodnia musze zaliczyc 2 kolokwia bo inaczej nie dopuszcza mnie do egzaminu tymczasem niie potrafie sie tego nauczyc. przerasta mnie ten material ciagle chce mi sie plakac i boli mnie glowa. boje sie trzesa mi sie rece mam koszmary.. jak juz sie zmobilizuje i siade do ksiazki to nic mi nie wchodzi pomocy;(

Gość martamartamartamartamarta
znam to i pamietam ze studiow!! ja w takich przypadkach bardziej skupialam sie na tym, co mi latwiej wchodzilo do glowy. (Ale nie znaczy to, ze drugie kolokwium sobie odpuszczalam! Tez sie uczylam, ale tak raczej po lebkach, by zaliczyc minimalnie. Zawsze dzialalao!) Musisz sie uspokoic i myslec pozytywnie. Ja lykalam Persen. :)

Gość masz depresję
powinnaś pójść do lekarza

to ucz sie mniejszymi partiami. np. naucz sie 3 stron a potem zrob cos co lubisz albo na co akurat masz ochote. potem znow zrob, naucz sie okreslonego tematu i znow pzerwij na cos tam. ja sie tak nauczylam strasznego shitu i nawet zdalam (na 3) ;)

Gość caffeine taurine
jakbym miala depresje to bym rzucila wszystko w cholere. zalezy mi na studiach pooprostu mam problem z tym przedmiotem i nie moge sie pozbierac w kupe :(

Gość caffeine taurine
moze faktycznie sprobuje wziac jakies leki uspokajajace.. a dzis sie zmusze i posiedze nocke moze jutro uda sie zaliczyc.. jak myslicie?