Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak po prostu zwyczajnie

przespał się z inną

Polecane posty

Nie, nie jest taka duża. Wszystko zalezy od nakladu. Oczywiście podalam Ci tutaj koszta na oko, ale kiedyś własnie taka wydawalam. Ceny papieru rosna niestety. Lepiej się znam na wycenie gazety:D Zresztą, sam załóz wydawnictwo, to bardzo proste jest i masz wejścia na hurtownie bez problemu. I jeszcze jedno. Bez reklamy nic nie zrobisz.. tzn.. nie sprzedasz, a reklama to juz sa koszty.

Gość ale was wkurze
reklama to nie problem zrobi sie stopke, zalozy pare topikow ja moge za drobna oplata polemizowac z komiczne wyluszczajac agrumenty na przyklad - "juz teraz rozumiem komiczne 22 strona twojej ksiazki mowi wszytsko o podlozu tej twojej agresji" itp gorzej z tymi dwoma arkuszami - to nawet nie starczy na etap dziecinstwa, by wylapac wszystkie niuanse

"nie sprzedasz, a reklama to juz sa koszty." kumpel ma agencje reklamową - ma u mnie dług wdzecznosci, wiec ze mnie nie zedrze.... mam nadzieje :P

Gość Bylo milo i się skończylo..
Tylko pojawiła się 'Ania z zielonym wzgórkiem, to juz wszyscy uciekli, bo pewnie pomyśleli, że wstała rano z cipką na lewą stronę.... ehhh.. Tam gdzie burza hormonów, to i ludzi do dyskusji więcej. Fajnie się czytało, to żywa księga....bez kosztów i nakładów:D:D:D

Gość do autorki topiku...
jak tam u Ciebie?

Dziewczyna rozpacza i mysli co z tym fantem zrobic, albo nie może uwierzyć w nasze wypowiedzi, że jak zdradził raz to zrobi i raz kolejny. Dupa światem rzadzi i tyle.

Zawsze możesz zostać potem to już przychodzi takie znieczulenie więc następne razy nawet nie odczujesz.... piszę serio :) Jak teraz to wybaczysz to jakoś tam będzie :o

Gość sylwinka8901
witam mam wielki problem:(mój mąż przespał się z inną.....mamy dwójkę dzieci i coś takiego mnie spotkało......nie umiem sobie z tym poradzić niestety..:(mieszkam z nim nadal i bardzo go kocham!!!ale cały czas o tym myślę i nie chcę odejść od niego...on już pewnie o tym zapomniał ale ja niestety nie...ciężko naprawdę ciężko mi z tym jest...