Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak po prostu zwyczajnie

przespał się z inną

Polecane posty

Gość czesto wtedy
szuka sie winy w sobie, ale to on ZDRADZIL, on jest winny i on jest DUPKIEM!!! Dobrze, ze dowiedzialas sie tego teraz, a nie za kilka lat!!! Kreci go tamta dziewczyna, bo to cos nowego i ja sie pewnie tez za jakis czas znudzi. Super, ze sie spakowalas!!! Lepiej sobie znalezc fajnego faceta, a nie marnowac sobie czasu z takim dupkiem!!! 🌼

Gość nie podzywaj sie pod autorke
repetyturium--nie maja taka jest prawda no i sa do bolu emocjonalne i to je gubi nie mysla racjonalnie niestety

To rozumowania kobiety jest taki: zdradził mnie to świnia jak mógł, ale mi powiedział to pewnie mnie kocha, tamta go uwiodła - wiadomo jacy są faceci, uwiodła go bo jest atrakcyjny, jest atrakcyjny no to jasne że wszystkie laski na niego lecą, ale on wrócił do mnie bo stwierdził że ja jednak jestem najatrakcyjniejsza. No cóż wybaczam mu w końcu takie ze mnie ciacho. Buha haha.

z tym jasiek ci sie udalo:D

Gość repetytorium
Napisalam tylko swoje spostrzezenie!!! Nikogo nie obnazam bo nie moge powiedziec o tym czlowieku nic wiecej poza tym co jak juz pisalam rzucilo mi sie w oczy! sarkazm z twojej strony nie ma uzasadnienia.

Gość Ola_27
Wszyscy faceci są tacy sami...:/ Nie chcę się już więcej zakochiwać. Po krótkich chwilach szczęśliwości zawsze przychodzą łzy i rozpacz, która paraliżuje całe życie:( Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. Pewnie to będzie marne pocieszenie, ale mój ostatni facet zdradzał mnie przez rok:( A ten przed nim pół roku...Nie ma już siły:(

moglby mi ktoś streścić temat :P bo jakąś maske mi zdarto brutalnie :P ale straciłem wątek w pewnym momencie :P

Gość repetytorium
I wcale nie wsyscy faceci sa tacy sami!!!Dlaczego kobiety powtarzaja ten tekst jak mantre?!?!

"Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. Pewnie to będzie marne pocieszenie, ale mój ostatni facet zdradzał mnie przez rok A ten przed nim pół roku" to następny bedzie zdradzał 2 lata pewnie :P

Gość ale was wkurze
komiczne repetytorium na ciebie leci ale to chyba facet

repetytorium--madra i intrygujaca kobitka z ciebie:)

"I wcale nie wsyscy faceci sa tacy sami!!!Dlaczego kobiety powtarzaja ten tekst jak mantre?!?!" pewnie, że nie wszyscy - pani powyzej potwierdziła - jedni zdradzaja rok inni pol roku - to ich odróżnia od siebie i to znacznie :P

komiczne, przy dwóch liczbach możliwy jest też postęp arytmetyczny, czyli 1,5 roku :P

"...kobiety chyba nie maja instynktu samozachowawczego." Ależ wszystko jest ok. Przyroda to cwanie wymyśliła. Zapładnia najlepszy samiec wychowuje najlepszy przyjaciel kobiety. Pozdrawiam wszystkich najlepszych przyjaciół kobiet.

ale was wkurze---to ty chyba lecisz na tego niespelnionego buca:D bo juz jego adwokatem jestes:D

"repetytorium na ciebie leci ale to chyba facet" jestem tolerancyjny, ale nie aż tak :P

Gość ale was wkurze
komiczne dwa lata albo poltora roku mysl czlowieku albo sie robi razy dwa albo dodaje pol roku doprawdy - bez tej maski nie jestes soba ;)

Gość repetytorium
O matko, tak zdarlam z ciebie brutalnie maske chama i teraz jestes bezbronny i zdany na nasza laske;/ napisalam tylko ze te twoje chamstwo to jak dla mnie pic na wode i wabik dla lasek a zaraz tworzy sie ideologie gdzies gdzie jej nie ma!

kurde - masz racje - przeoczylem te poltora roku :( istotnie ciąg logiczny miedzy pol rokiem i robiem nie wykazuje jak bedzie postępowac dalsza periodyzacja zdrad :P

"I wcale nie wsyscy faceci sa tacy sami!!!Dlaczego kobiety powtarzaja ten tekst jak mantre?!?!" Bo uwalniają się w ten sposób od dotkliwego poczucia winy że są naiwne.

Gość repetytorium
Jak ktos milo zauwazyl jestem kobieta, jak ktos niecelnie zauwazyl- nie lece na komiczne!

Gość ale was wkurze
ale za to "nie podzywaj sie pod autorke" leci na ciebie cos za cos ;) jak nie zwiazek gejowski to lesbijski

Gość repetytorium
A tak na marginesie w samej masce czlowiek nie chodzi wiec goly i tak by nie byl:D

Gość repetytorium
:P

ale was wkurze---nie lece bo zdecydowanie wole co innego miedzy nogami:D ale potrafie docenic celnosc uwag z delikatna acz wyrazna dawka humoru:)

Gość repetytorium
Dziekuje bardzo za zrozumienie mojej wypowiedzi:) ludzie od razu wesza teorie spisku- a kto na kogo leci!??!:)

o tak to ludzie uwielbiaja:D

Gość Nać
a ja mam wrażenie, że podszywy się zaczęły od wypowiedzi o tym, że z inną było mu lepiej. Od tamtego momentu już zaczyna się inny styl pisania.