Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margerita.

komp mi sie pierd*oli

Polecane posty

pomozcie bo juz nie wiem co robic... coraz wolniej mi chodzi i bardzo czesto mam wirusy...a nie wchodze na zadne dzikie strony...mam avasta kilka razy skanowalam mks-virem ale zawsze mi potem wyskoczy jakis nowy wirus...boje sie ze mi sie calkiem komp schrzani...wiem ze powinnam zobic formata ale nie mam windowsa na plycie...i co moge zrobic w takiej sytuacji???zeby mi sie totalnie nie schrzanil???

Gość myslu myslu
albo format, albo zorientowany kolega, który Ci wyczyści rejestry, wyłączy zbędne procesy i odpowiednio skonfiguruje Avasta (żeby chronił na bieżąco, a nie dopiero jak włączysz skan) Sama nie próbuj grzebać w rejestrach. Możesz tez wezwać informatyka, ale zapłacisz mu pewnie prawie tyle co za oryginalna płytkę Windowsa. Czyszczenie rejestrów zajmuje trochę czasu.

Gość łee
jaką masz przeglądarke?

Gość łee
tak myślalam.. weź zmien jak najszybciej na coś innego bo IE ściąga najwięcej syfu na kompa; ja np. mam nakładke na IE o nazwie MyIE2 i naprawde duuuuużo mniej mam problemów z kompem

Gość seksuolog radzi
Droga margherito, jeśli uważasz, że Twój komp podjął współzycie intymne zbyt wcześnie, powinnaś przeprowadzić z nim poważną rozmowę. Nie jest też obojętne z kim pier...doli się Twój komp - czy są to stosunku homo- czy heteroseksualne oraz, czy stosuje zabezpieczenia antykoncepcyjne. Z braku bowiem tych zabezpieczeń mogą brać się wirusy, o których piszesz... Zorientuj się i napisz więcej to Ci coś jeszcze doradzę.

hah ale sie usmialam naprawde:P a napisalam przeciez ze sie zabezpiecza. Stosuje avast i mks_vir od czasu do czasu...

Gość Ciotka Matylda w papilotach
w jakims stopniu na pewno winny jest IE i wearto go zmienic na cos innego bo rzeczywiscie sciaga bardzo duzo wirusow ale sama zmiana przegladarki nie usunie calkowicie twojego problemu poszukaj jakiegos kolegi ktory ma pojecie o informatyce moze cos pomoze

cyt: \"hah ale sie usmialam naprawde a napisalam przeciez ze sie zabezpiecza. Stosuje avast i mks_vir od czasu do czasu...\" No to proponuje kupić NOD32 i stosować non stop tj nie wyłączać ochrony antywirusowej - do tego firewall Commodo - od dwóch lat nie formatuje kompa i śmiga wszystko 🖐️