Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta wojna

złe mi się śni!

Polecane posty

Gość święta wojna

mam juz wszystkiego dosc, pieprzona misja szukania życia i znowu nie moge zasnac, nie moge gdy ciagle zle mi sie śni ciągle złe mi się śni!!

mrrrrrrrr... ja uwielbiam sny akcji, np że jestem na wojnie zauważyłam jednak że śnią mi się wówczas, gdy potrzebuję zmian a zbyt mało dzieje się w moim życiu

Gość święta wojna
cholera,boje sie :( rozedrganie wewnętrzne,trzęsące sie ręce, tylko kawa papierosy i ja jestem i łzy moja miażdżą mi serce :(

no nudne.. choć jeszcze kot po tym chodzic chcial.. choć dziwne to uczuce widziec w śnie rozbite szkło ale akcji w tym nie było:P:D

ale co się dzieje? marzenia senne marzeniami sennymi ale ty masz jakiś poważniejszy problem, nie? ale wiesz że możesz np pójść do poradni w ośrodku zdrowia jeśli jest już tak źle?

to sie nie dziwie że Ci się rece trzesa i jestes rozedrgana wewnetrznie skoro tylko kawa i papierosy.. kawe odstaw papierosy też tzn moze ogranić.. kup spbie melise i ją pij.:) i nie myśl o niczym przed snem:)

agiie, bo ja wiem... uniemożliwić kotu wejście na rozbite szkło - to brzmi jak scenariusz jakiejś gry ;D (wiem bo mam w domu zwierzaki)

Gość święta wojna
nie wiesz co myslec i nei wiesz co robic, nie jest ci dobrze i nie jest ci zle, chyba nie czujesz ze jesli zyjesz, zostaw to wszytsko i nei przejmuj sie!! ;/

Gość święta wojna
popadam w paranoje, no w pewnym sensie znam przyczyny, chujowe są

no właśnie odgoniłam go :P i się obudziłam:D a najlepsze to było to że mi się śniło że leże i widze to szkło rozbite i tego kota który chce się nim bawić:D

Gość mika23334
hej koleś jak cytujesz czyjąś piosenkę to łaskawie wstaw "

Gość święta wojna
"źle mi się śni" myslovitz "piosenki" ckod