diabelska muza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Witam, mam takie pytanie, być może są już takie tematy ale nie mam zbyt dużo czasu aby szukać, chodzi mi o to że mam bardzo długie cykle miesiączkowe i przede wszystkim bardzo nie regularne, wie może ktoś jak można temu zaradzić?? Podejrzewam że to problemy z hormonami, ale trafiam chyba do jakiś dziwnych lekarzy którzy popadli w rutynę bo już 3 powiedziało mi że widocznie taka moja uroda i mam się nie martwić, ale jak tu sie nie martwić 49 dniowymi cyklami??Miała może któraś z was taki problem??Dzięki za odp. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska muza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 żadna z was nie ma takich problemów?? Proszę odpowiedzcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weldo Napisano Styczeń 31, 2008 nie wiem czy powinnas sie az tak martwic. a regularne sa te cykle? jak długo juz tak masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlugie cykle Napisano Styczeń 31, 2008 przyczyna moga byc policystyczne jajniki. Ja tez tak mialam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska muza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 zawsze miałam nieregularne ale w tzw. granicach normy, właściwie po porodzie mi się zaczeły takie długie, raz mam np.30 dni potem 36 potem 45 potem znow 34 potem ostatni mialam 49 dzis jest 34 i dalej nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska muza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 mnie boli bardzo w 1 dniu czasami tak bardzo ze nie umiem funkcjonowac normalnie, no wlasnie mi tez powiedzial ze nic sie nie dzieje ale mi sie wydaje ze to nie jest normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabelska muza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 zawsze miałam nieregularne ale w tzw. granicach normy, właściwie po porodzie mi się zaczeły takie długie, raz mam np.30 dni potem 36 potem 45 potem znow 34 potem ostatni mialam 49 dzis jest 34 i dalej nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakamuflowana pomarancza 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Tez tak mialam - zbadaj poziom hormonow tarczycy i prolaktyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach