Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunia_c

zaproszenia - czy te źle sie kojarzą ? ? ? ? ? ? ? ?

Polecane posty

Gość lalunia_c

http://www.zaproszenia-slubne.com/slubne/przedStronaSzczegol.php?id=027.04.02&katalog=1 czy te zaproszenia kojarzą się z sexem? wydaje mi sieze raczej z dopasowaniem, barzdo mi sie spodobały, ale mój chłopak skojarzył je z wiecie czym... :)i mówi ze nie dla starszych osób i że nawyzej dla młodych te a dla starszych jakies inne... jak myśliscie:)?

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
mi się nie kojarzą...a mi się wiele rzeczy kojarzy, bo mam temperamencik :P

Gość kasia2020
mi się też skojarzyły, ale to takie dwa puzzle dopasowane do siebie, po co dawać każdemu inne zaproszenia? wszystkim takie same, wg. mnie nadają się

Gość panna 1983
Zamień miejscami imię dziewczyny i chłopaka, i będzie git;)

mi się bardzo podobają:) chyba się skuszę właśnie na takie ;) i z sexem nie kojarzą mi się za bardzo.

Skoro bierzecie ślub to wiadomo, że będziecie się seksić, to po co udawać że nie ma tego tematu? :P A zaproszenia bardzo mi się podobają, 1000 razy lepsze niz z gołąbkami :)

zaproszenia sa super a nawet jak sie kojarza kumus zsekse to co

Gość o jeejku jakie fajne
PIEKNE! my z chlopakiem mamy swira na punkcie puzzli :D juz sobie schowalam do ulubionych ta strone ;) z seksem sie moze kojarzyc nawet golabek jak ktos ma sprosne mysli :P

Gość liliwanili
A mi się skojarzyło że puzzli jest całe pudełko i do każdego pasują cztery inne hihi ale serio to fajne te zaproszenia

super sa te zaproszenia :) takie niespotykane

Pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to fakt, że te zaproszenia są naprawdę świetne. Nie mam żadnych skojarzeń. Puzzle wskazują na dopasowanie w każdej sferze życia, nie tylko w sferze sexu. Jak facet myśli tylko o jednym, to nawet para gołębi, 2 obrączki skojarzą mu się jednoznacznie.

Hahahaha, ale wymyslil ten twoj chlopak...sorki, ale naprawde sie usmialam i moj maz tez...:D Nam sie z niczym taki nie kojarza:), a ja powiem wiecej, ze to naprawde bardzo ladne i oryginalne zaproszenia!