Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie doradźcie

Jakie konto internetowe jest najbardziej opłacalne ?

Polecane posty

Gość pomóżcie doradźcie

ale nie piszcie proszę o mBanku ponieważ mBank nie ma żadnej siedziby, a ja nie ufam bankowi który w razie jakichś kłopotów moze zaoferować jedynie rozmowe telefoniczną z anonimowym doradcą. Ostatnio miałam założyć konto internetowe w ING Bank ale dowiedziałam się ża tam z kolei się płaci 2 zł miesiecznie za używanie karty w bankomacie. Czy jest takie konto które rzeczywiście by było bez żadnych opłat gdzie tylko za przelewy by się płaciło ?

Zależy, co chcesz robić z tym kontem.... Ja mam w Multibanku, ale za kartę płacę 1zl miesięcznie, do tego 2zł za prowadzenie konta, za to wszystkie przelewy, obsługę kart do zakupów w necie itd. mam za free, pod warunkiem, ze robię to przez internet. Oczywiście oprócz przelewów zagranicznych. Ale od przelewów zagranicznych taniej wychodzi korzystanie z karty internetowej, z tym że za jej wydanie płaci się jednorazowo 25zł. NIC nie jest za darmo, bank się musi z czegoś utrzymywać, wiec jakieś grosze zawsze będziesz płacić.

Gość pomóżcie doradźcie
Jedyne co chce z tym kontem robić to mieć je żeby mi pracodawca miał gdzie przelewac wypłaty i żebym czasem mogła pobierać pieniądze z bankomatu, rzadziej jakieś przelewy

Gość Wielbiciel Cycastych Brunet
mbank ma siedziby np w Lublinie widziałem ze dwie, a pozatym mBank jest czescia BRE banku ( multibank )!!!!!

Gość zwroć uwagę tez na to
czy w pobliżu twojego miejsca zamieszkania jest bankomat.... Lepiej chyba zapłacic nawet parę groszy drożej za obsługe konta niż latać przez pół miasta do bankomatu...

Gość pomóżcie doradźcie
No nic, będę pewnie podnosić co jakiś czas ten topik. Może ktoś się pochwali jakimiś dogodnymi warunkami swojego konta internetowego i ostrzeże przed ewentualnymi haczykami. Moze sie to przyda też innymi szukającym najbardziej optymalnej dla nich oferty.

pomóżcie doradźcie - mBank to nie firma-krzak, tylko część BreBanku, tak samo jak MultiBank. internetowy z siedziba może być Volkswagenbank(Direct), ale płącisz za prowadzenie, reszta za free. mimo wszystko, polecam mBank, zresztą możesz zadzwonić do nich i pogadać ;) ps. czego się obawaisz, przez to nieposiadanie siedziby?

Gość american pie
a co zes taka pazerna:O kiedys standardrm bylo te 4zł miesiecznie za prowadzenie konta. nie ma nic za darmo

Gość a ja polecam
Inteligo

Gość Jaruga Nowakowska
W Polsce niestety obowiazuja zlodziejskie systemy.takze dotyczy to oplat bankowych.Nie jest prawda,ze placisz,"bo bank sie musi z czegos utrzymywac'.A obracanie nieswoimi pieniedzmi-to nie utrzymywanie sie?Przeciez to sa fortuny i to calkiem za friko.Podobnie zlodziejskie praktyki sa w kazdej branzy,na kazdym kroku,np:GSM.Pokazcie mi drugi normalny kraj,w ktorym firma GSM zmusza cie do kupowania w okreslonym przez nich czasie doladowan.Jezeli nie doladujesz przez 21 miesiecy-robia ci zwane przez nich"zerowanie",a de facto kradna ci to,co masz na koncie!!!To jest tylko w Polsce.Kiedy NIK badal te sprawy,wynik byl masakryczny:98 % umow proponowanych klientom bylo niezgodnych z prawem!!!!Zyjemy niestety w zlodziejskim kraju,w ktorym jeszcze trwa komuna.

Czemu nie ufasz mBankowi? Tylko dlatego ze ni ma siedziby? WLasnie dlatego prowadzenie konta jest bezplatne, wydanie karty bezplatne, wyplata z bankomatu w sieci Euronet i BZ WBK czy jakos tak. Przelew 50gr, jak dla mnie rewelacja. Poza tym zawsze dostawalam pierwsza przelew w pracy podczas gdy kolezanki mialo 2 dni pozniej.

Gość inteligoINTELIGO INTELI
INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!! INTELIGO!!!!!!!

Gość skrytka
ale co byś chciała? Jakie opłaty bys mogła ponosić? W banku zachodnim WBK można teraz sobie założyć konto "30" i do ukończenia 30 lat jest ono bezpłatne, przelewy można wykonywać nie wychodząc z domu, wypłaty z bankomatów wbk bezpłatne, nie wiem z jakich jeszcze. Trudno oferować nie znając twoich oczekiwań i możliwości finansowych. W lukas banku też jest świetne konto internetowe e-konto i e-konto pro. To pierwsze jest bezpłatne i nie trzeba mieć miesięcznych wpływów. CHYBA nie, bo już nie pamiętam, wszystko masz na stronie lukasa. Nie masz opłaty za kartę ale tylko pierwszą, kolejna kosztuje chyba jak wszędzie. Token raz na rok płatny. W e-konto pro płacisz za konto 1zł jeśli masz na koncie powyżej 5000. Zobacz na stronie jednej, drugiej.

polecam Direct w ING. Placisz za kartę 2 zl jesli nie dokonasz transakcji bezgotowkowych w ciągu miesiąca za 100 zl. Jak wykonasz to nie płacisz za kartę. Masz bankomaty ing i eutonetu za free i wszystkie przelewy za free do wszystkich bankow w kraju. Jesli płacisz rachunki przez neta to wychodzi taniej te 2 zl za kartę niż w innym banku 0,50 za przelew.

BGŻ BNP PARIBAS Polecam otworzyć konto w tym banku. Wszystko jest za 0 zł !!! :) Link Polecony: http://e-m2m.pl/59fb14578cee4 :) - 0 zł za prowadzenie konta - 0 zł za kartę debetową do konta - 0 zł za wypłaty z bankomatów - 0 zł za wypłaty za granicą Załóż konto z mojego poleconego linku i otrzymaj bon do H&M Lub IKEA !!! :) Link Polecony: http://e-m2m.pl/59fb14578cee4 :)