Kwiatuszekk20 0 Napisano Luty 1, 2008 czy to nie ma roznicy? juz jestem zmieszana - ginekolog moj powiedzial, ze po tabletkach bardzo łatwo sie zachodzi, inni mówia, ze pare mies. trzeba poczekac... wypowiedzcie sie please Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Luty 1, 2008 to wszystko zależy od organizmu twojego i ojca dziecka. nie można powiedziećże po tabletkach łatwo,albo trudno zajść w ciążę. jedna kobieta zajdzie od razu inna będzie się starać kilka lat. tak samo jak w przypadku ich nie brania, jedna od razu zajdzie a inna będzie się długo starać i nic. dla mnie bez sensu takie pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madalyna 0 Napisano Luty 1, 2008 witam. ja odstawiła 3 lata temu i nadal nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszekk20 0 Napisano Luty 1, 2008 Ja nie stosuje antykoncepcji od dwóch lat, zrobilam przerwe, bo tego nie potrzebowalam. teraz chcialabym wrocic, bo mam strasznie rozregulowane i bolesne miesiączki, ale za ok. rok planujemy dzidziusia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madalyna 0 Napisano Luty 1, 2008 ja tez odstawiłam aby zajść w ciążę, mija 3 rok i nadal nic, miałam już trzy zabiegi - udrażnianie jajników, laparoskopię i nadal nic...mam dwóch synów ale marzę o następnym. Może tak ma być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszekk20 0 Napisano Luty 1, 2008 Ponoc kiedy konieta podchodzi do sprawy zbyt emocjonalnie to wtedy sa problemy z zajsciem. powinno sie skupic na przyjemnosc i zrelaksowac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzdury bzdury bzdury Napisano Luty 1, 2008 skupić na przyjemności i zrelaksować :o rok temu odstawiłam tabletki i nic. na początku bardzo chciałam, teraz uwierzyłam, że lepiej mi bez dziecka. mam plany do zrealizowania i nie myślę tak o ciąży i relaksuję się i skupiam tylko na przyjemności a mimo to... nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawa_na_ławę 0 Napisano Luty 1, 2008 chrzanienie ;] jak bierzesz długo tabletki antykoncepcyjne.. odstawisz je i największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest zaraz po ostawieniu.. jak czekasz to już gorzej..ale zaraz po odstawieniu bardzo szybko się zachodzi.. a swoją drogą.. pominięcie tabletki w 90% przypadków skutkuje ciążą.. może to być "wpadka" kontrolowana ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach