Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to wlaściwie jest

Milość?

Polecane posty

Dwa lata z chlopakiem, czulam sie kochana i bezpieczna przy nim. Był calym moim światem, wzajemnie sie dopelnialismy, wspieralismy itp. Choc nie zawsze bylo sielankowato, jak to w zwiazkach bywa, a dodam, że dzielila nas spora odleglosc, to bardzo go kochalam (kocham nadal), a on co dzien dwał mi odczuc jak on bardzo kocha mnie. Kiedy watpiłam, przestawalam wierzyc (poprostu pekałam z powodu dzielacej nas odleglosci) on mowil "bedzie dobrze kochanie, wytrzymamy, bo mamy siebie, bo kochamy sie", kiedy to mowil czulam, że żyje i dla tej milosci jetem gotowa zrobic wszysko i on to wyczuwal, bylismy razem tacy szczesliwi. On pewnego dnia bez zadnego slowa odszedl, odzedl do innej i po nie calym miesiacu spotykania sie z nia powiedzial jej, że ja kocha. Kurcze kocham go, tesknie za nim choc minely juz 3 miesiace od rozstania :( Jak to jest z ta miloscia?, Czy rzeczywiscie jezeli tak z dnia na dzien odszedl bez slowa do innej (miedzy nami zle sie nie dzialo) to znaczy, że mnie nie kochal? To po co to wszystko bylo z jego strony? Bo ja tego nie rozumiem, czuje sie upokorzona :(

Miłość na odległość czasami się tak kończy. Rozstanie się z osobą, którą się kochało, to jakby strata tej osoby, a każda strata potrzebuje okresu żałoby. Teraz właśnie w tym okresie jesteś. Kiedyś ten okres minie i świat znowu będzie taki jak dawniej.

Perełko Kochana, a skąd u Ciebie takie przemyślenia? Nigdy nie straciłaś żadnego mężczyzny, bo ten jedyny od piaskownicy jest wciąż u Twojego boku. :D Mądrala... :P

Mądrala? Staram się brać przykład z mojej forumowej idolki. :P ;)

dla mnie juz tekst typu "był całym moim światem" i sparwa jasna :P jak sobie z faceta swiat robisz to potem efekty uboczne są fatalne on się męczy a ty po stracie umierasz :O

Najgorzej, że czuje sie tak jagby wykorzystana, mowil, ze kocha bo kocha,l a moze byl tylko zakochany i nie zdawal sobie pojecia co to znaczy kochac, a pozniej odszedl do innej. Ja przechodze ten okres "zaloby", ktory bardzo boli, a on jest tam szcesliwy juz z druga dziewczyna i tak szybko ja pokochal.

Gość szlag mnie zaraz trafi
gadać, że się kocha, a kochać naprawdę nie idą ze sobą w parze, jak on zaczyna gadać takie rzeczy jak ten Twój, to odrazu należy być czujnym, ja im nie wierze za grosz .