Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAJNA MAMUŚKA.......

Kto podyskutuje ze mną na temat 7 miesięcznych dzieci......???

Polecane posty

Mama synka 7 miesięcznego i chciałabym wiedzieć i podzielić sie z wami wrażeniami fajnymi chwilami złymi chwilami co lubią robić7 miesięczne dzieci no i co robią no tym etapie jest ktoś chętny to zapraszam do dyskusji może nam sie temacik rozkręci...

Gość FAJNA MAMUŚKA..............
HALO nie ma tutaj mamusiek 7 miesięcznych dzieci i młodszych rtoszke no i starszych tez może być ZAPRASZAM....

mój zaczyna już wspinać sie po oparciu łózka....bardzo ładnie rusza nadgarstkami trzymając zabawkę w rączce....uwielbia komórki....

Gość FAJNA MAMUŚKA.........
no mój syneczek skaczył juz siedem sam wstaje w łużeczku i po szczebelkach trzymając się przejdzie dookoła całe łóżeczko no ma 5 ząbków i sam siada z pozycji leżącej gdy sie go postawi przy łużku to sam stoi i próbuje posówać sie w stronę kogoś gdzie ktoś go woła sam....idzie ale jestem za nim no bo po chwili ląduje na tyłku ....

:) moj w łozeczku dopiero sie podnosi.... i chwile staje sam. Mam z nim maly problem bo nie chce nic jesc po za mlekiem z cyca....

no to ja mam na odwrót właśnie i wpiepsza co popadnie danonki kiełbache itp.chlebek uwielbia a mleko pije mi 2 lub 3 razy dziennie a na jakim mleku jesteś ile ci wypija tego mleka....?

Gość coooo
Fajna mama ile Twoje dzicko ma ze wcina danonki i kielbache??????

Gość FAJNA MAMUŚKA.................
NO KĄCZONE 7 MIES.no ale taką delikatniutką mała paróweczke nie omyślcie że śląska albo coś w podobie i danonki bakusie i różności tego typu...

sorki skączone 7 i leci mu 8 mies.

Gość coooo
takiemu malemu dziecku nie daje sie danonków spytaj lekarza robisz krzywde dziecku

GDZIE TY ŻYJESZ z tego co wiem to dużo moich znajomych juz daje takie żeczy i mleko normalne z kartonika u ilu znam takich ludzi ale kazdy robi jak uważa ja mu juz z dobry miesiac daje danonki prawie codziennie........pa

O boooooże parówki, danonki , normalnie szkoda mi dziecka, a i jeszcze mleko z kartonika, chodzisz kobieto czasem do pediatry?

Gość mój synuś...................
no i tutaj trzeba wam otworzyć oczy kobiety!!!!!!!!!!!!! jestem za autorką kiedyś wychowywali dzieci normalnie karmiły mamy nas cycem albo odrazu piłyśmy mleko krowie lub kozie i co żyjemy tak jak wszyscy ............. nie wydziwiajcie już bo słysze takie pierdolenie nie dawaj cyca cały czas do 10 roku życia i to najlepiej ale mnie rozwala taka wiara wiecie ...............kur....a potem kolejki u lekarzy bo dziecko ma to albo tamto ...i narzekacie...................... ręce opadają!!!!