Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka kurka kurka

nieszczęśliwie się zakochałam

Polecane posty

Gość kurka kurka kurka

cholera zakochałam się bardzo nieszczęśliwie... poznałam jakiś czas temu faceta idealnego! i kumplowaliśmy się choć nie utrzymywaliśmy stałego kontaktu (nie rozmawialiśmy regularnie, on studiuje daleko ode mnie), on zazwyczaj siedzi na gg na niewidocznym i... nie podłącza się.. :( po ostatnim spotkaniu doszłam do wniosku, że jestem nim zauroczona (byliśmy cała noc na jednej imprezie). Już wcześniej mi się podobał, ale teraz nie mogę przestać o nim myśleć... dużo tańczyliśmy, gadaliśmy i śmialiśmy się razem. słowem- zabawa na maksa! ale od tamtej pory dostałam od niego tylko 1 smsa i raz puścił mi strzałkę :( jest mi przykro, bo bawiliśmy się naprawdę świetnie i myślałam, że może nasze kontakty się polepszą... :( dodam, że choć nie jestem super piękna, to brzydka nie jestem (jest co najmniej dwóch lub trzech facetów, którym się podobam, w tym jeden szczególnie zabiega o moje względy...). Co zrobić by go zdobyć i jednocześnie się nie narzucać?:( bardzo cierpię... to jest mężczyzna mojego życia!

Gość kurka kurka kurka
rhyme :) spoko, jest piątek, mogę odrobić jutro:) zdaję sobie sprawę, że dla Was może jestem 'gówniarą' (klasa maturalna). Ale kiedy jeśli nie teraz mam się zakochiwać i poznawać ludzi? Chciałabym, byście mi pomogli, chociażby dlatego, że przecież wielu z Was jest bardziej doświadczonych niż ja.

Gość kurka kurka kurka
nikt? :D

Gość zakochana_złośnica
ty wiesz, że ja mam tak samo, jak ty??czytam ciebie tak jakbym czytała siebie

ok. Widac ze mu niezalezy specjalnie. Traktuje Cie jak kumpele

Gość kurka kurka kurka
zakochana_złośnica- w takim razie szczerze Ci współczuję! bo ja naprawdę na niczym skupić się nie mogę. kiedy się widzimy jest dla mnie miły, szarmancki, patrzy mi głęboko w oczy itp... a potem? co to jest jeden sms?! rhyme- tyle wiem sama :) pytam jak to zmienić:)

wiesz niewiele mozesz zrobic.. to dosc ciezka sytuacja.

Gość kurka kurka kurka
robaczek41- studiuje daleko, ale dość często bywa w moim mieście, gdzie mieszkał przed studiami. poza tym po maturze tez planuję studia... może nawet udałoby się w jego mieście? rhyme- dzięki, też nie mam pomysłów:O

Gość kurka kurka kurka
up...

a może spróbuj zakręcić to tak, by wyladować z nim jeszcze na kilku imprezach, później zaproponuj spotkanie w jakimś bardziej kameralnym towarzystwie (ale absolutnie nie z parami, bo może poczuć się osaczony) nie narzucaj się, staraj się podchodzic do tego na luzie. Kiedy zauważysz, że i on jest zainteresowany, szczerze z nim pogadaj ;-)

Gość kurka kurka kurka
Gumowa- dzięki:) właśnie tak sobie myślę, że może będzie okazja się z nim spotkać jak otrzymam pewne zdjęcia, które wiem, ze on chciałby mieć :classic_cool: ('cześć, chciałeś te zdjęcia... chcesz? podrzucę ci jakoś:)') kolezanka robi imprezę urodzinową, kombinujemy jakby go zaprosić... bo prawdę powiedziawszy to mamy mało wspólnych znajomych, więc jest to utrudnienie...

Gość dlaczego nieszczesliwie
po prostu bez wzajemnosci ;) To normalne :D Ja sie tak zawsze zakochiwalam :D Ale, zeby zaraz nieszczesliwie :P Bo w tym caly jest ambaras, zeby dwoje chcialo naraz ;)

Gość kurka kurka kurka
dlaczego nieszczesliwie- no jak bez wzajemności to nieszczęśliwie:D bo przez to jestem nieszczęśliwa:(

tyle razy sie zakochalam bez wzajemnosci i ani razu nieszczesliwie ;) Milo sobie pomarzyc i powzdychac ;)

Gość kurka kurka kurka
niby miło... ale 'najbardziej odczujesz brak drugiej osoby, gdy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie Twoja'

Coz... to chyba innym tylem jestem. Bo mi to nie sprawialo bolu. Lubie marzyc ;) Wiem, ze wiekszosc z moich marzen sie nie spelnia. Moze czas sie do tego przyzwyczaic, tak jak ja sie przyzwyczailam :D

Gość kurka kurka kurka
zamiast się przyzwyczaić do porażki wolałabym postarać się osiągnąć sukces... co robić? serce mi skacze z radości na myśl o nim i peka na myśl, że mnie raczej nie chce :O

kto mowi o porazkach?? Po prostu traktuj to jako cos nieosiagalnego ;) Mozesz sobie pomarzyc, zeby bylo milo, powzdychac itp. Ale jak bedziesz wciaz sie tak zadreczac to nic dobrego z tego nie bedzie :P

Gość kurka kurka kurka
marnować czas na wzdychanie zanim się postarać?:O jesli okaże się naprawdę ostatecznie nieosiągalny, postaram się wybić go sobie z głowy