Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelita226

Samotne po 30-stce...czy szukacie i gdzie szukacie???

Polecane posty

no to olać buraka i potłumaczyć synkowi że niestety wszystkie fajne dzieci mają fajnych tatusiów... niestety ehh a mnie spadł na sukienkę .....!!!! fajeczki gnomi to ja wychwycę zawsze i wszędzie heh :)

przebiśnieg lecą:D pomorzuś zaglądnij potem :D

przebiśnieg widzisz tam na górze jest mail podeślij swoje a się zrewanżuje :P:P:Pale za straty moralne i inne zdarzenia spowodowanie moim widokiem nie ponoszę odpowiedzialności :D

Dziaj ja tak pedem niczym błyskawica gdyż zziajana ledwo co wpadłam do domku, troszke zmeczona. Prosto po pracy wybrałam sie na kawke z dawnym swoim byłym. Świetny z niego facet i po rozstaniu nadal utrzymujemy ze soba taki koleżeński kontakt, ot od czasu do czasu spotykamy sie na kawce lub piwku pogadac.

Witaj Lubuszanka :) to bardzo sympatyczne że tak z byłym sie dogadujecie :) Jak widzę tutaj niezła impreza sie rozkręca :D A ja nie mam nic ... :( lampkę szanpana sobie wypiłam i teraz tylko mogę sie napić wirtualnego winka :D ;)

Widze ze towarzystwa tu dzis nie brakuje dlatego tez z czystym sumieniem moge sobie dzisiaj odpuścic dyskusje, poudzielam sie inneym razem, moze jutro, kiedy juz zaczne świetowac mój urlopik :D

Lubuszanka ... nie żartuj ;) zostań z nami :) ... my właśnie też wszyscy jestesmy na odwyku od kafe ;) :D

Cos dzisiaj narzekacie wszyscy (lub prawie wszyscy) na gorszy nastrój, jakies zmęczenie, itp, a ja na odwrót! Wysmienicie sie czuje, pomimo nawału pracy, wiec nie bede narzekac bo bym zgrzeszyła.

Przebiśniegu - mam sklep pod nosem ... ale leje okrutnie :O .. wieje że głowę chce urwać i nie chce mi sie już wychodzić ... Jutro się odpowiednio zaopatrzę ;)