Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona od swojego kompa

komputer a ciąża???

Polecane posty

Gość uzalezniona od swojego kompa

jestem w 7tc. spedzam duzo czasu przy komputerze. tym bardziej teraz, gdy jestem na urlopie... slyszalam, ze moze miec to szkodliwy wplyw na dziecko. ile godzin dziennie mozna siedziec przy kompie bezpiecznie???

4 do 8 i nie chodzi o komputer bo w sumie nieudowodnili ze szkodzi ( choc pewnie szkodzi) tylko o pozycje siedzącą bez ruchu... ostatnio odkryli ze zabija :)

Też dużo siedziałam ( teraz już się tyle nie da :P ) I JULIA zdrowiuśka : ))

to ja sie juz nie wypowiadam bo nawet pamietam ze raz jakaz "życzliwa" kolezanka z forum twierdzila ze mala ma bakterie w moczu przez to ze tyle przed kompem siedzialam... tyle ze moje siedzenie to wyglada tak ze komp jest wlaczony a ja co chwile cos tu dopisze a w miedzy czasie robie 100 innych rzeczy :) a teraz to juz ze 4 godz siedze i to prawie bez przerwy... ale zaraz ide spac...

Ja tez poki co siedze przed kompem 8 h dziennie, a i czasem wieczorem zagladne ( uzaleznienie :P ) i odpukac corcia zdrowa. :) Zaczynam 22 tc i nie bylam nawet tydzien na zwolnieniu. Staram sie jedynie robic przerwy w pracy, pochodzic troche, rozprostowac kregoslup..i przyjmuje przed kompem pozycje polezaca ;) Ale moge sobie na to pozwolic bo robie rysunki :D