Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penisolog

dlaczego jedne dziury są ciasne a inne szerokie?

Polecane posty

Gość penisolog

Gość miskaaaa
a dlaczego jedni faceci maja trochje oleju w glowie a inni wcale zupelnie jak ty...

Gość Natusiaaaaa
Ja mam waska jak nie jest podniecona a jak sie podnieci to jest taka szeroka ze czuje luzy, po prostu taka jestem \"gleboka kobietka\" a mam 170wzrostu i waze 50kg, a zeby mnie zaspokoic potrzeba by miec cos naprawde wielkiego , Ddodam ze nie jestem po porodzie i uprawiam sex teraz b. zadko

Gość Agnieszka ka.
witaj ogóras,od zawsze kojarzysz mi się z satyrą...nie wiem czemu:D

Gość dla pryszczatych
szczyli jest to zagadka, po to są mięśnie Kegla by nie były lużne ani ciasne

moze to cos od samej 'wielkosci' kobiety? co do tkanek miekkich np penisow i kobiecych piersi to nie, bo one sie rozwijaja bardziej lub mniej pod wplywem hormonow - no i sa na zewnatrz ciala. ale co do narzadow wewnetrznych, to chyba moze byc, ze wieksze maja po prostu wiecej miejsca? bo ..wszystko wewnatrz maja proporcjonalnie wieksze? moznaby sprawdzic czy tak czy nie, gdyby dziewczyny napisaly swoj wzrost i rozmiar 'optymalnego' dla nich organu

go up ;) no i co, zadna nic nie napisze? to dalej nic nie bedzie wiadomo 😠

Gość gość
Moja jest taka wielka roklapicoha, ze mieszczą sie tam 22 móżyńskie członki i ubijaczka do masła:oCzy to dlatego, żaden facet mnie nie chce?

Gość gość
Fuck, przegiełam ossstro. Miało byc 2 mózyńskie członki.....Ale czy to ważne?:o:(😭

przeciez pisze ze do tkanek miekkich zewnetrznych - penisow, piersi - to sie nie odnosi, bo one rosna od ilosci i czasu dostarczonego hormonu. moze byc duza kobieta, a deska, jak i 'rozbity' facet z 12cm, bo tak mieli w genach, ktore rzadza wydzielaniem hormonow. to nie moja teoria :P to nawet nie jest teoria, poki co raczej tylko pytanie ;) z ukryta teorią jezeli odpowiedzi przyniosa okreslone rezultaty, wtedy mozna pokusic sie o wnioski ;)

ale jajaaaaa ;) cwiczysz bicepsy to rosna, cwiczysz uda, lydki, tez rosną, tak samo inne miesnie ale pokaz mi silownie, na ktorej cwiczysz palke :P

sprobuj cegly, nic sie nie wylewa i w przewiewnych spodniach ukryjesz ;)

Gość NAtusiaa
CHcecie teorie to wam podam, To zalezy od znaku zodiaku, mam taka ksiazke o seksualnosci kazdego znaku i am to jest dokladnie opisane. Wiec K. Pany sa b. glebokie a faceci maja duze, przeciwnosc to blizniaki k. plytki faceci male przyrodzenia, skorpiony , ryby , byki---duze przyrodzenia, strzelce, barany, wodniki, lwy ---male .. A i nie zgodzcie sie ze mna Szczeze mowiac to temat na oddzielny topik

Gość NAtusiaa
no i co podwazycie moja teorie czy nie, czekam

Gość adi971
Natusia zgodze sie z tobą bo jestem z pod znaku byka i mozemy sie zgrać :D , a le i tak uwazam ze mogl by byc większy xd

Gość Miś 1166
Ja mam 19 cm dlugi 15 cm obwod moge poszerzyc 724988685

Gość gość
Kiedyś miałem dziewczynę chudzinke ważyła może 50kg i miała 160wzrostu .Jak przyszło co do czego...o jaap********* jakbym w wiadro wsadził mój mały obijal się o wszystkie jej boki cipki. Wtedy właśnie leglo w gruzach moje przeświadczenie że jak chuda to ciasna.Pozniej miałem rozwodke która rodziła naturalnie i co ciasna i mokra że szok.Od czego to zależy? napewno nie od wagi i czy tego czy któraś mało czy dużo sexu ma za sobą.

Gość gość
Mam podobne doświadczenia. Bezdzietna była zbyt luźna, zero przyjemności. Ciężko było dojść. Natomiast z kobietą po dwóch porodach idealnie i to nie jest żadna ściema.

Gość gość Ajsza
Trzeba poćwiczyć mięśnie kegla .To działa cuda.Ja 18 lat po ślubie a penisa mojego faceta czuję jak nigdy przettem.A jaki on zadowolony.