Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21microgyron

dzis zaczynam swoja przygode z microgyronem21

Polecane posty

Gość 21microgyron

co powinnam wiedziec!!

powinnaś wiedzieć że należy dokładnie i ze zrozumieniem przeczytać ulotkę, najlepiej 2 razy i jej nie wyrzucać tylko w razie niepewności przeczytać jeszcze raz :D

możesz napisać do mnie na e-malil jeśli chcesz, poradze Ci chętnie. na poczte zaglądam zwykle wieczorem.

Gość pierwsze tabletki w życiu...
ja już prawie 21 dni biorę microgynon (w pon 21 tabletka) czuję się świetnie, tylko dziś jakieś plamienie... raz tylko kohcalam sie bez gumki przy 16 tabletce ale tylko przez chwilke i bez wytrysku we mnie bo potem chlopak zalozyl gumke... gdzies 19 dni temu zalozylam topik o podobnej nazwie... dziewczyny troszke wiecej mi odpisaly to mozesz go poszukac :P pozdrawiam... a sorki ze pytam... ile masz lat?

Gość 21microgyron
ja mam 23,a dalczego pytasz?? sorry ale po co zazywasz pigulki jak kochasz sie albo z gumka albo przez chwile??? nie panimaju !!!!

Gość zakręconaaaaaaaa
bo jestem przy pierwszym opakowanie amoja pani ginekolog kazala uwazac w pierwszym opakowaniu i stad to pytanie... a czy tobie mowila cos takiego?

Gość 21microgyron
mi nic takiego nie mowila

jak sie rozpoczyna opakownie pierwsze w zyciu to przez 7 pierwszych tabletek powinno sie dodatkowo zabezpieczyć ja po ciazy jak rozpozynałam tabletki akurat diane to nic sie nie zabezpieczłąm dodtakowo teraz bioer microgynon ( przed ciaża tez jakis czas je brałą0

mnie nic dr nie mowila o dodatkowym zabezpieczeniu przez cykl :) tak wiec wzielam 1 tabletke i sie nie zabezpieczalam :)