Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edrfg

Podobają wam sie kobiety które mają urode typu....

Polecane posty

no zgadzam sie ze W WIEKSZOSCI ale nie wszyscy blondyni to takie pedałczyska ;)

Gość ciemna karnacja
w ogóle same tu pedały i pedałki :P

jak to nie? po 25-tce człowiek przegrywa życie, marszczy się i puchnie :classic_cool: na Twoim miejscu bym skoczył :D

Gość agzert
zdecydowanie nie . Niebieskie oczy jasna cera i szatynki mi sie podobają. Nie gustuje w murzynkach

Gość stoprocent ale jestes
alkoholiczka wiec predzej czy pozniej bedziesz zle wygladac nie podobami sie taki typ urody

skad wiesz ze jestem alkoholiczka??? Jarek->no ja moge skoczyc ale w bok co najwyzej

taaa juz przegrywa zycie odrazu nic tylko z pętlą na szyi z krzesła skoczyc :D 25 lat to piękny wiek! szkola skonczona dzieci odchowane

... pijesz tylko ''kilka'' piw dziennie :O wiadomo, ze skoro masz taki typ urody, to bedziesz sie bronic :P

Gość deodat
Ludzie myślcie logicznie: jaki jest reserwuar jasnowłosych? Pólnocna, no może częściowo środkowa Europa. Wszędzie gdzie indziej: pólnocna Europa, Bliski Wschód, Daleki Wschód, Afryka, Południowa Ameryka, czyle cała reszta, jakieś 4/5 świata są zasiedlone przez wszelkie odcienie ciemnej karnacji (od powiedzmy Włocha do Malaja). Ameryka PŁN jest już w ecj chwii wielkim tyglem ras inarodowości, które mieszają sie ze sobą. W tej chwili blondynów jest jeszcze mnóstwo, ale za 100-200 lat będzie ich coraz i coraz mniej. Tym bardziej że jasne włosy to gen recesywny. Słowem z małżeństwa kogoś ciemnookiego i o ciemnej karnacji (nie mówię nawet o czarnej rasie) oraz kogoś z jasnymi włosami i niebieskimi oczami większe prawdopodobieństwo przemawia za "ciemnym" potomstwem.

gowno!!!! nieprawda!!!! wczoraj wypiłam tylko 2 a przed wczoraj 0 i przed przed wczoraj tez 0

oj denerwujesz się na myśl, że ktoś Cię tak nazywa i już sama wiesz co to znaczy :O

rocznikowo masz 24 lata.jeszcze roczek jarku i nie pozostanie ci nic innego do roboty jak skoczyc. 🖐️ )))

nie mam zmarszek, :classic_cool: a tzytzki obwisłe ale minimalnie wkoncu urodziłam 4 dzieci :O

Gość deodat
Do tej radosnej 25-lat powyżej. Dziewczę, 25 to jest bardzo gówniany wiek. Porozmawiamy po 30-ce. Będziesz mieć siwe włosy, które będziesz musiała farbować, bo siwe na czarny bije po oczach. Twoja rówieśnica jasnowłosa będzie sobie mogła spokojnie chodzić z tymi siwymi nitkami, bo nic nie będzie widać. A trochę ciemniejsza blondynka zrobi sobie jaśniejsze pasemka i będzie spokój. Twoja twarz i ręce będą z czasem mieć skłonności do plam, pod oczami pojawią się sine kręgi i tak dalej... Spójrz, jak wygląda 40-letnia Włoszka, Hiszpanka albo Greczynka.

deodat -- słusznie, południowcy starzeją się szybciej niż my, wreszcie ktoś napisał coś sensownego 🖐️

nie jest to regułą. moja mama tez taka jest ma 45 lat i wcale tak nie wygląda....

Gość deodat
Poison Ivy myśl, dziewczę myśl/ Ciemna karnacja oryginalna jest związana z miejscami geograficznymi o cieplejszym klimacie. Tam też kobiety wcześniej osiągają dojrzałość płciową i szybciej tez przekwitają. To co teraz nazywasz gładką cerą, pomarszczy się dość szybko. Ładny koloryt przejdze w coś szaro-burego, pory się rozszerzą, a twarz rozpulchni. Zauważyłaś, co więcje może dziewczę, że znane kobiety będące brunetkami farbują się w pewnym wieku na blond? Czemu? Ano dlatego, że jasne włosy zawsze odmładzają, a ciemne odwarotnie postarzają, zwłaszcza farbowane (na ciemno). A jak napisałam wyżej, siwienie znacznie bardziej widać na ciemnych włosach, wiec szybciej trzeba je farbować.

Gość ssdsdsddsds
sa ochydne

Gość a moze ktos go ukradl
haha mniej czy więcej