Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annakabanna

studia-kierunek

Polecane posty

Gość annakabanna

wybieram sie na studia ale nie mam pojecia o kierunkach:( Jestem raczej dobra z przedmiotow jak: polski Co wybrac? Pomózcie... I opiszcie kierunki

To tak jak ja :P Zdaję rozszerzony polski, podstawę angielskiego i wosu. Gdzie mogłabym próbować się dostać???

Gość jaaaaacieee
wyższa szkoła miotły i zmywaka w Londynie :p

jak nie wiesz co to poczekaj rok,dwa. Może nie jestes gotowa na to aby studiować. Do tego tez trzeba dojrzeć..

Gość Katarzyna75
filologia polska a potem podyplomowe dziennikarskie potem możesz yć tzw. korektorem tekstów, kasa dobra, praca w domu przez internet

właśnie myslalam o filologii... Ale nie wiedzialam, że po tym można takie zajęcie robić :) Jak mówię filologia to wszyscy z dziwna miną pytają, czy chce byc nauczycielką -a ja nie chce :P Cos jeszcze ciekawego po filologii można robić???

Gość Katarzyna75
po filologii można zawsze podyplomówkę jakąś zrobić, nie trzeba od razu do szkoły na nauczyciela... (nie warto, bo nie ma kasy), można zahaczyć się w jakiejś gazetce regionalnej i redagować teksty, a po dziennikarstwie to już więcej opcji

Gość hurt but no pain
kochana po filologii to ty najwyzej bedziesz utrzymanka swojego meza....co roku 80 % konczacych studia to humanisci....myslisz ze tylu jest potrzebnych ??? buahahah