Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie prowokacja

przeczytajcie- przekret w mojej pracy

Polecane posty

Gość to nie prowokacja

2 tyg temu szef przyjął nowa sekretarkę. u nas w biurze jest tak, ze sa panie sekretarki 2 do załatwiania róznych spraw i 1 osobista sekretarka szefa. tak więc 2 tyg temu do mojego działu przyjęto nową sekretareczkę; panienka jak z komedii, blond farbowane włosy i fikuśne ciuszki... nie radziła sobie zbyt dobrze z obowiazkami i myślałam ze sama zrezygnuje..ale nie.po tygodniu szef przeniósł ją na stanowisko osobistej sekretarki(wyższa pensja) bo jego dotychczasowa osobista poszła na macierzyńskie. ta nowo przyjeta blondyna naprawdę sobie nie radziła i niejeden raz przychodziła do tej drugiej sekretarki po pomoc, więc bardzo mnie to zdziwiło, ze awansowala. spytałam ją o to kiedy byłyśmy na stołówce i powiedziała, ze naprawdę się stara i bardzo cieżko pracuje..ok powiedzmy ze uwierzyłam. do wczoraj. zostałam w pracy po godzinach. miałam już kończyć i musiałam tylko coś wydrukować na papierze fotograficznym. zabrakło mi tego papieru i poszłam na górę,wziac papier z szafy, która znajduje się w pokoju obok gabinetu szefa. myslałam ze juz nikogo oprócz mnie nie ma.. i co zobaczyłam? ONA pieprzyła się z szefem w jego gabinecie. nawet drzwi nie zamknęli..była całkiem gola i leżała na stole a on ją... na szczeście nie widzeli mnie. tak sie speszyłam, że nawet tego papieru nie zabrałam..

Gość o kurde xxxxxx
akurat w to wierze bo wiem jakie sa realia. a ten szef to chociaz jakis przystojny i mlody czy stary oblecha? ja tez bym mogla z szefem jakby byl super jakis fajny i atrakcyjny. :)

Gość a ty jej nie wirzyłas jak
Ci mówiła , ze się BARDZO STARA...

Gość 4 i 5
zaden przekret-samo zycie :P

Gość to jest prowokacja
juz to znamyy:P

Gość było....
wymyślajcie nowe prowokacje a nie takie co już były

Gość halina zgniła malina
gdziesz to juz czytałam ze 2 lata temu :-0 buhaha

właśnie, wymyśl coś nowego, na kafeterii widziałem już ze trzy takie tematy, wszystkie miały ten sam schemat :)

Gość ciekawska nati
a wy myslicie ze takie rzeczy sie nie dzieja? hehehe frajerstwo sama bzykalam szefa prawdziwe ciacho:D awansowalam 2 razy w roku i co chwile jakies premie:Dhehee

Gość ja tez bym chciala
nie mam nic przeciwko temu, jesli jest powiedzmy do 45, przystojny i elegancki:) jak tak to mogloby byc nawet bez awansu, a co! chociaz wolalaby oczywiscie z jakims wynagrodzeniem, ale wymagajaca nie jestem:) nie rozumiem co was tak oburza, szef tez mezczyzna a sekretarka kobieta, nie moga chciec sie popieprzyc jak normalni ludzie?

Gość nie wiem czemu ale jakos mi
cienieni podskoczylo :o podpisano: byla pracownica, ktora szef nie bzykal

Gość e tam zaraz przekret
przeciez to norma

Mogłaś zrobić zdjęcie komórką :D Przynajmniej wiedziałabyś że cię nie wyleje :D hehe no bo jak jak masz coś takiego co moze mu tak zaszkodzić ...

Gość Cikiki
e tam przekręt...nomralny dzień w pracy....tylko ona ma inne obowiązki po prostu

Gość elis33
prowokejszyn