Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antenka85

nadzerka a okres?

Polecane posty

Gość antenka85

gin wykryl ostatnio umnie mala nadzerke moze miec jakis wplyw na to ze mi sie okres lekko spoznia??

Gość antenka85
napewno?? moze ktos sie jeszcze wypowie?

Gość słuchaj jest taka sytuacja
Pierwszy raz onanizowałem się - mając chyba 11 lub 12 lat. Na początku bezmyślnie czekałem na każdą okazję gdy byłem sam i mogłem się zabawiać w ten sposób. Przeczytałem nawet gdzieś, że to jest normalne zachowanie, że wchodzę w okres dojrzewania, że "budzą się" hormony, że robi to większość chłopców, a nawet dorośli mężczyźni. Boże jaka to bzdura. Ale na razie było OK. Jednak życie płynęło dalej, musiałem coraz częściej, aż osiągnąłem 16 razy tygodniowo ... i zaczęły się problemy. (Kupiłem komputer z dostępem do internetu i zacząłem co nieco czytać na ten temat). Zaobserwowałem u siebie od jakiegoś roku częstomocz - a poza tym coraz słabszy wzwód. Nie zauważyłem (jeszcze) jakiś zmian fizycznych członka, ale nasiliły się również problemy natury psychicznej. Zacząłem się poprostu bać dziewczyn. Ale nawet nie tylko dziewczyn się boję. Ja kiedyś byłem silnym i zadziornym chłopakiem , który lał innych chłopaków a teraz się wszystkich boję. Czuje się słaby. Już sobie nie wyobrażam stosunku z kobietą. Poprostu boję się kompromitacji.(...) Gdy staram się powstrzymywać przez kilka dni, mam problemy z sennością, jestem nadpobudliwy nerwowo, nie mogę się skupić nie tylko w pracy ale i w nauce. Świadomość tego, iż wpadłem w nałóg pojawiła się już dawno, ale do tej pory nie mam siły, żeby się temu przeciwstawić. Wiem na pewno, że się ciężko władowałem. Niech nikt nie wierzy w to , że onanizm to coś dobrego.