Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypada dac taki prezent na ślu

wypada dac taki prezent na śluB?

Polecane posty

Gość o rany nie
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie !!!!! ja bym się obrazila, naprade choc mam duze poczucie humoru. Ale... dac komus cos takiego????????????? chyba sobie zartujesz! takie cos to mozna najwyzej dac panu mlodemu na kawalerskim, wtedy ma top sens i jest z jajem.

Gość hmmmmmmmn
No, na prezent na wieczór panienski/kawalerski byłoby ok

Gość wypada dac taki prezent na ślu
a jak panna młoda brzydka?

Gość nawet sie nie usmiechnelam
beznadzieja

Gość badziewieeee
a nie wstydziłabys się dając coś takiego?

dla mnie już jest wstyd by zapytac o takie coś a dac to bym chyba nigdy juz nowożenców nie widziała

myśle że nie wypada. Jedynie to może bym sie zdecydowała na taki prezent na wieczorze panieńskim ale nigdy na slubie!

Gość czemu czemu
???

Gość luuuuna
ja mam takich luznych przyjaciol-pare ze oni by sie tak usmiali ze do konca zycia by trzymali takie koszulki...wiec to tylko zalezy od usposobienia...

Gość piiii
Jeżeli jesteście szczęśliwym i spełnionym małżeństwem, a para młoda ma poczucie humoru, możecie dać. Jeżeli natomiast jesteś singlem, nie wypada - wyjdzie niezręcznie. I to nie w sensie, że Państwo Młodzi znajdą sie w niezręcznej sytuacji, tylko ty. Bo cóż - "game over", ale przynajmniej ktoś miał jakąś "game" - a ty nie ;) A jeżeli w dodatku jesteś facetem/dziewczyną głośno paplącym wszem i wobec, że małżeństwo to klatka etc, to taki gest jest gestem wręcz nieprzyjaznym...

No cóż, też mi się wydaje, że raczej by pasowało na wieczór kawalerski/panieński. Ale generalnie zależy jacy są Twoi znajomi, czy mają poczucie humoru i jak duże. Ja w każdym razie bym się nie pogniewała jakbym dostała coś takiego ;-)

Gość zła ciotka
ja bym sie nie obraziła na pewno, ale jakieś szczególnie zabawne też mi się to nie wydaje racje ma piiii - jesli szczęśliwa para daje szcześliwej parze coś takiego, to jest ok; ale w każdym innym przypadku może byc trochę niezrecznie a jak panna młoda jest z tych "ach och biała suknia ach och wesele", to moze sie obrazić, wiesz, jakie one są

Gość zła ciotka
zreszta po reakcji tutaj widzisz, jak to sie mniej więcej statystycznie rozkłada i jakie jest prawdopodobieństwo, że będzie to dobrze widziane

koszulka jak koszulka, ale sam fakt, że koszulek się jako prezent slubny nie daje to już ją dyskwalifikuje...poza tym...też mi pomysł :o tyle jest fajniejszych naduków a autorka musiała akrat wybrać taki nieprzyejmnie-dwuznaczny :o

Gość bardzo mi przyjemnie
Jak ktoś jest pozbawiony dystansu do siebie, to może jest to dla niego coś nieprzyjemnie-dwuznacznego. Jaki konkretnie miałby być ten inny fajny nadruk ? Bo ja żadnego pasującego do okazji ślubu nie znalazłam. Jak to jakaś mocno zaprzyjaźniona osoba bierze slub i wiesz, że ma poczucie humoru, to można dac. Jak jest najeżoną damulą, to raczej nie.

Gość bardzo mi przyjemnie
no i to chyba jako dodatek do głównego prezentu, bo 2 koszulki to chyba troche skromnie

Gość porzyteczne taak bardzo porzyt
czy wypada?! o jest obciach!!!

Buhahahahahahaha a mi się to bardzo nie podoba, tragedia, koszmar. Rozumiem na kawalrski/ panienski, ale na slub?

mam takie same zdanie na wieczor panieski tak na wesle to porazka jeszcze sie obraza na Ciebie :P

Gość juz mezatka
a ja dalam identyczna koszulke mojemu mezowi w noc poslubna :) jak juz zajechalismy po weselu do hotelu to wreczylam mu taki maly prezencik od zonki. Maz uwielbia ta koszulke i przy kazdej nowej okazji sie nia chwali:) no ale mamy podobne poczucie humoru, ktore zreszta w sobie uwielbiamy wiec nie zastanialam sie ani chwiili czy ja kupic. Ale jako preznt slubny to chyba faktycznie nie za bardzo...

Gość martucha24
Heh,widzę,że wypowiadali się w większości jacyś drętwi ludzie. Trochę więcej poczucia humoru i dystansu do siebie ludzie!! Bo umrzecie z nudów w końcu!

Gość ja bym chciala
dostac taki prezent na slub :D :D :D

Gość sluszny tematttttttt
na panieński i kawalerski - tak, na wesele nie. Chyba, że tylko na slub - to tak, jak na wesele to za skromnie.

Gość ja bym chciala
dlaczego za skromnie? moze byc w ogole co takiego jak "za skromnie"? :o przeciez nie chodzi o to, zeby wesele sie zwróciło. bo jesli o to, to lepiej w ogole go nie robic i kase przeznaczyc na cos innego :D