Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale co maja do

dokonczcie zdania.....

Polecane posty

Gość ale co maja do

Gość ale co maja do
Sukces rozumiem jako...: Jestem dumny (dumna) z ...: Lubię ludzi ponieważ...: Szanuję ludzi, którzy...:

Sukces rozumiem jako...: osiągnięcie swojego celu:p Jestem dumny (dumna) z ...: siebie:classic_cool: Lubię ludzi ponieważ...: nie wiem czy ich lubię:o lubię, gdy potrafię się z nimi dogadac:p Szanuję ludzi, którzy...:szanują mnie:classic_cool:

Gość JUż nie cierpliwa
sukces rozumiem jako zawodowe spełnienie czyli robie to co lubie koacham jestem dumna ze swoich dzeci Lubie ich ponieważ maja super aure i jest z nimi zawsze przyjemnie nie wynoszą sie ponad samych siebie Szanuje ludzi ktorzy pozostaja soba bez względu na wszystko co zmienia się w ich zyciu

Gość ale co maja do
Sukces rozumiem jako drogę rozwoju Dumna jestem ze swojego życia. Nie muszę sie niczego wstydzić. Umiejętnie potrafię dojść do zaplanowanego celu, nawet jeśli on wymaga czasu i poświęceń. Życie bez innych ludzi nie miałoby sensu! Nie mają w sobie takiego uczucia jak nienawiść. Potrafią cieszyć sie z życia takim jakie ona jest.

Sukces rozumiem jako...: zadowolenie z własnego życia Jestem dumny (dumna) z ...: niczego Lubię ludzi ponieważ...: :O Szanuję ludzi, którzy...: nie wpieprzają mi się w życie

Sukces rozumiem jako... zrobiłam, co chciałam! Jestem dumny (dumna) z ...bo zrobiłam, co chciałam Lubię ludzi ponieważ... są przyjaźni Szanuję ludzi, którzy... zrobili, co chcieli! ;)

Sukces rozumiem jako...: osiagniecie tego co bylo moim celem Jestem dumny (dumna) z ...: z tego co osiągnąlem Lubię ludzi ponieważ...: jestem jednym z nich Szanuję ludzi, którzy...: szanuja siebie

sukces rozumiem jako: spełnienie siebie Jestem dumna z: z tego, że potrafię się szybko podnieść z porażki Lubię ludzi ponieważ: wiele można się od nich nauczyć i zdrowo czasami pośmiać, niekoniecznie z nich, ale dzięki nim Szanuję ludzi którzy: są uczciwi

Sukces rozumiem jako osiągnięcie zamierzonych celów. Jestem dumny ze swojego życia i tego co w nim osiągnąłem. Lubię ludzi ponieważ każdy człowiek jest dobry gdzieś głęboko w sercu. Szanuję ludzi, którzy są wierni swoim wartością, oraz potrafią szanowac innych i im pomagac. pozdrawiam :-)

Sukces rozumiem jako: stuprocentowa i wykonana w zamierzonym czasie realizacja danego planu. Jestem dumny (dumna) z: siebie, gdy osiagne jakis sukces. Lubię ludzi ponieważ: czasem mi cos odwali. Szanuję ludzi, którzy: z mojego punktu widzenia wiele osiagaja.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sukces rozumiem jako...: realizowanie zamierzonych celow. Jestem dumny (dumna) z ...: mojej drugiej polowki. Lubię ludzi ponieważ...: nadaja sens zyciu. Szanuję ludzi, którzy...: szanuja poglady innych.

Sukces rozumiem jako...: osiagniecie tego, do czego dazylam w marzeniach. Czyli przeniesienie marzen na grunt realny. Jestem dumny (dumna) z ...: nie 'z' a 'jesli'. Jestem dumna kiedy moja rodzina i przyjaciele moga byc dumni ze mnie. Lubię ludzi ponieważ...: bez nich swiat i ja bylibysmy pusci i bezsensowni. Szanuję ludzi, którzy...: szanuja mnie, osiagneli cos w zyciu lub dopiero maja zyciowy cel, sa moimi rodzicami, rodzina i przyjaciolmi.