Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

POWRÓŻĘ PAROM oraz NIEDOSZŁYM PAROM

Polecane posty

Ewa, Łukasz Chyba nie jesteś teraz bardzo szczęśliwa... Istienie ryzyko rozczarowania. Zajmuj się najwięcej sobą a nie poświęcaj się facetowi. Bądź z nim, ale pokazuj, że masz swoje życie.To przyniesie najlepsze skutki.

Gość co będzie dalej
dziękuje za wróżbę, wszystko się zgadza :)

Gość kropeczkowa pani
Ola i Wojtek :P

Ania, Michał : Karty mówią o miłości... :) Radzą : Bądź mu podporą... Pokaż, że jesteś życzliwa. Przyszłość : Widze jakieś wyjścia, spotkania... Możliwa zazdrość oraz propozycje od mężczyzny...

Gość Patrycja P.
Kasia i Piotr Czy będziemy ze sobą szczęśliwi? Jesteśmy razem 2,5 roku.

Gość a wiec dla ...
dziekuje Ania i Michał i pozdrawiam

on 8.02.1988 Bartlomiej Ona 22.12.1989 Adrianna Natalia Karty zawiłe... Czy przeszkodziły im sprzeczki... Byćmoże inna kobieta?

Gość a my to
Joanna i Karol

mam jeszce jedno wazne pytanie czy w najblizszym czasie bede w ciazy??

Gość smutna 123
Katarzyna (1984) strzelec Daniel (1986) wodnik nie jestesmy razem, ale jest tak jakos dziwnie, ciezko nam sie rozstac, mimo ze ciagle sie klocimy, mysle ze mi bardziej zalezy, moge prosic o porade? walczyc czy odpuscic?

Gość ehmmmmmmm
o Tak, wszystko rozpadło się zanim zaczęło,również przez inną z 29.09.1989 (również ten związek uległ końcowi.) Póki co kontakty towarzyskie są już lepsze,acz interesuje mnie czy coś kiedyś z tego wyniknie, czy też u mnie (22.12.1989) pojawi się ktoś inny...

Patrycja, Łukasz : Karty przedstawiają go jako życzliwego, młodego chlopaka... Faktycznie nie jest to karta kogoś dojrzałego, ale jest on dobrą osobom i wszystko powinno się ułożyć.

Agata, Zbydzek... Gdy ustawiłam karty co do przyszłości to sugerują one, że może Pani to poprowadzic nawet do ślubu...

Gość getinona
Witam serdecznie :) Wiec ja rowniez bardzo poprosze o wrozbe:) Ania-panna, Piotr- Koziorozec- co bedzie dalej?? Czy nasz zwiazek ma jakiekolwiek szanse?? Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz :)

Patrycja, Sacha : W Tobie na razie więcej entuzjazmu niż w nim... Będzie to długa droga która może doprowadzic was nawet do ślubu jeśli będziesz wytrwała ;)

zwiazek na odleglosc...oboje raki...8 lat roznicy...duza odleglosc

Gość pgulaskaaaa
mam zamiar a moze karty powiedza jak dlugo bede musiala byc wytrwała? :)

Paulina i Damian: ( lolus ) Widze szczęście i miłość, ale co do dziecka ( w najbliższym czasie ) to widze, że nie jesteś teraz bardzo płodna... Poczekasz troche.

Gość pgulaskaaaa
ja tez chcialm zapytac o dziscko Patrycja i sacha :) kiedy najlepiej sie zdecydowac chcailabym niedługo!

Dorota i Łukasz, kiedy powiększy nam się rodzinka(czy i kiedy bedziemy mieli dziecko), ogólnie czy to bedzie szczesliwy związek

Dlaczego nie jest udany..?? moze w tym troche prawdy jest ale co zroic zeby bylo lepiej??

Dorota i Łukasz, kiedy powiększy nam się rodzinka(czy i kiedy bedziemy mieli dziecko), ogólnie czy to bedzie szczesliwy związek

co dokladnie widzisz w kartach??

Gość Abigail00
Luiza, Jacek czy ten związek przetrwa?

Arku.. Karty faktycznie pokazują, że bardzo kochasz Wiole, ale pokazują również, że ona ucieka przed Tobą, bo ten drugi ją zmienił... Zmienił jej plany i całe życie... To już nie jest Twoja Wiola... :( Bardzo Cię rozumiem.... Takie jest życie. Znam to z autopsji.... Jesteś teraz rozczarowany i karty radzą odłożenie spraw miłosnych na inyn czas..To czas odpoczynku.

to teraz juz ostatnie pytanie chyba najwazniejsze czy zdecydowac sie i zamieszkac z moim partnerem razem.co na to rodzina ?