Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

POWRÓŻĘ PAROM oraz NIEDOSZŁYM PAROM

Polecane posty

Gość Izabela i Marek
baran i bliznieta w dlugim zwiazku, czy cos jest zdolne go popsuc???

Aneta78.02.01,Sławek76.07.13 : Pani Aneto... Sławek Pani chce i jest tego pewien. Niech Pani nie naciska na niego i pokazuje mu tylko 20% swojej czułości ;) Tak jak kobieta powinna :D Możliwe, że niedługo będziecie musieli za sobą troche tesknić... Mogą być kłopoty... Prosze ufać swojmu partnerowi i mu to okazywać, bo to bardzo ważne... Pani będzie się bała czegoś co Pani sama sobie wyobrazi ze strachu a jego może to irytować.

Gość xxonaxx
no i jak z tą wróżbą?? prosze o odpowiedz!!! :)

wiem, wszystko przed nami...tylko ciezko byc w takim zwiazku.. ale dziekuje Ci...

Paulina i Damian Z kart wynika, że wspólne mieszkanie to bardzo dobry pomysł a rodzina też będzie się cieszyć z tego jak wam się razem dobrze mieszka :)

Gość kropeczkowa pani
Dziękuję bardzo :) to ja już wiem ze teraz muszę nabrać odwagi ;)

Gość mikiriki
Milena i Rafał Troszkę kiedyś mnie zawiódł, ale obiecał, że się to nie powtórzy sama nie wiem.. czasem się boję, że i tak robi to dalej.. mimo, że wszystkie rzeczywiste znaki mówią, że nie sama nie wiem czy jest sens dalej być ze sobą (ponad 2 lata juz), kocham go,to jest pewne, ale czy moje obawy nie zniszczą związku?

Gość mikiriki
znaki nasze to ja skorpion a on waga

Anna i Jan : To Jan chyba jest u steru, co ? ;) Macie PAństwo duże szanse na przyszłość... Juz niebawem coś się zacznie zmieniać... A potem przyjdzie wam się hajtać, że tak powiem ;) Tak mówią karty!

Gość mikiriki
a moja wrozba?:P

Gość aaa...
Aga i Antoni

Gość aaa...
i pytanie czy bedziemy ze soba?

Ilonko... Warto skorzystać z okazji i być z Ernestem. Co do Dariusza..... Cierpiałaś przez niego. Czy on był przypadkiem ... Zazdrosny?

Jeśli będzie Pani tak miła to ja też chciałabym :) Joanna 11.03.1982, Philippe 1.04.1976 Z góry serdecznie dziękuje A pytanie co będzie dalej?

Agnieszka (skorpion) i Wojciech (strzelec) Jest możliwość udane związku, ale może wnieście troche więcej romantyzmu do waszego związku ;)

No wlaśnie staram się zdobyć Ernesta, ciężko nad tym pracuje caly czas, możesz mi cos doradzić? A Darek, no cóż, sama nie wiem co to wogóle jest i po co mi to bylo i jest... Jest troszeczkę zazdrosny ale tak zdrowo :p

Gość Agnieszka taka jedna
Ja Agnieszka 19.08.86 on Marcin 09.03.79 klocimy sie i godzimy na przemian. Rozstalismy sie ponad miesiac i znow sie spotkaliśmy (mamy ze soba kontakt) planowalismy wspolna przyszlosc, staralismy sie o dziecko niestety nie wyszlo, czy sa jakies szanse ze wrocimy do siebie mimo ze wiele nas dzieli i wiele łączy?

Gość maadiii
Magdalena i Rafal, ja wodnik on byk. Czy widzi pani jakas przyszlosc przed nami duzo zlego i dobrego razem przeszlismy, czy bedziemy razem, bo teraz to chyba sie rozstalismy na to wyglada od 4 lat razem

Ezoteryczna -- to prosze prosze jeszcze mnie, zawsze mnie wszyscy pomijaja ;)