Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

POWRÓŻĘ PAROM oraz NIEDOSZŁYM PAROM

Polecane posty

Gość Patrycja P.
a mnie przegapiłaś :(:( JEszcze raz pytam: Kasia i Piotr czy bedziemy razem szczęsliwi, czy bedziemy malzenstwem i mieli dzieci?

Gość redka999
kasia, marcin czy zblizymy sie do siebie? czy zaczniemy sie spotykac?

Roksana i Jacek ja ez chce wiedziec ..czy nasz zwiazek doprowadzi nas do slubu i wspolnego zycia.. prosze :):):):)

Gość ja tez prosze...
Ania i Marek Jak widzisz nasze malzenstwo - bedzie szczesliwe, dzieci?

Dominika i Krzysiek : Widze, że Twój mąż to fajny facet. Odpowiedzialny. Gratuluje. Sprawy urzędowe jakoś udaje się wam rozwiązywac do końca i wszystko się w miare układa bez komplikacji. Co do dziecka... Niech mąż zgłosi się do lekarza... Ty również. Karty wskazują raczej na mężczyzne, ale nie jestem pewna. Idźcie oboje...

Gość ja tez prosze...
chcialam dodac, ze to zwiazek na odleglosc, mlode malzenstwo

mozesz powiedziec cos wiecej na nasz temat?? Roksana Jacek

Kasia i Piotr: Karty widzą jakieś zdrady lub skrywane uczucia... Nie ufaj swoim własnym koleżanką. Spotkania przyjacielskie i te z chłopakiem oddzielaj.

Aneta78.02.01,Sławek76.07.13 -co z naszym związkiem? co będzie dalej? czy będziemy ze sobą szczęśliwi czy raczej nie? a co z dziecmi? Byłabym bardzo szczęśliwa za szczerą odpowiedż.Z góry dziękuję.

Gość hakuna matata hej jo
Anna i Jan - jestesmy ze sobą 2 lata. Nie mieszkamy jeszcze razem, planujemy powoli. Czy będziemy kiedyś małżeństwem?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ja również bardzo prosze o wróżbe, Agnieszka (skorpion) i Wojciech (strzelec) jak się ułoży ich wspólne życie?

Gość kropeczkowa pani
oj chyba zostałam pominięta :O Ola i Wojtek ;)

Gość sferiaaa
Andrzej i Marzena Marta

Ola i Wojtek : Widze, że stoi przed wami jakaś decyzja... Może problem w związku. Rozwiązanie tej sprawy może być zaskakujące. Najważniejsze, że ... Kochacie się.

Gość agata cyss
Agata i Krzysztof z gory serdecznie dziekuje

Gość agata cyss
aha jestesmy malzenstwem ale w chwili obecnej nie mieszkamy razem maz jest za granica ja po polrocznym pobycie tam nie umielam sie odnalezc i wrocilam do Polski..prosze o jakas rade cokolwiek bo warjuje z bolu

Gość Betel
Andrzej i Edyta. Potrzebuje jej, bo bez niej byłem samotny, ale z jej lenistwem nie daje rady. Nie pracuje, nie sprzata w domu, nawet dziecmi nie zajmuje sie jak nalezy. Coraz czesciej sie zastanawiam co bedzie dalej.

Joanna i Karol : Widze u państwa jakieś skrywane uczucia... Zazdrość. Niedługo coś się u was zmieni...Karol będzie musiał wykazać się wtedy dorosłością.

moglabys mi powrozyc co do tego czy zamieszkac z moim partnerem razrem,co na to rodzina,czy bedzie nam sie ukladalo?prosze to dla mnie bardzo wazne.przypomne Paulina i Damian.z gory dzieki

No może i mi się uda zalapać :) Ja chyba nietypowo poproszę o dwie wróżby :p Jedna to Ilona i Ernest i pytanie czy warto walczyć, czy coś z tego będzie? A druga to Ilona i Dariusz i pytanie po co mi to bylo?... Dziękuję z góry :)

Gość kropeczkowa pani
dziękuje ;) istotnie mamy przed sobą pewna decyzje, bardzo trudną. A mogłabym prosić żebyś napisała coś więcej na temat tego zaskakującego rozwiązania sprawy??? Będzie ono pozytywne czy negatywne ???

Gość kabaretka_ja

Katarzyna (1984) strzelec Daniel (1986) wodnik Faktycznie u was kłótnie a Ty walczysz bardziej... :( Zacznij skrywać to jak bardzo go kochasz! Pokaż, że chcesz być z nim, ale nie musisz... Musisz zmienic swoje nastawienie. Mężczyźni często są tacy, że jak kobieta za bardzo się stara oddalają się... Taki jest Twój facet ;)

Gość kabaretka_ja
Monika i Artur. On jest mlodszy i dlatego nasz zwiazek, to glownie seks. Czy sa szanse abysmy byli razem na dobre i zle? a jesli nie on, to czy bedzie ktos inny?

Gość pamparampapam
Anna i MArcin pytanie czy on sie oswiadczy?? mowia nam ze jestesmy para idealna, ze nie spotkali tak dobranych ludzi. Kochamy sie bardzo, czasem sprzeczki, troche duzo wymagan z jego strony... Bedzie przed nami tez taka piekna, szczesliwa przyszlosc?? dziekuje

Gość a my to
Ezoteryczna - 🌻

ehmmmmmmm Podaj mi swoje imię... Tam widziałam dużo kłopotów... Nie widze żeby się mieli schodzić póki co.

Gość sferiaaa
Andrzej (1983) Marzena (1984) doczekam sie odpowiedzi>> ;)