Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

POWRÓŻĘ PAROM oraz NIEDOSZŁYM PAROM

Polecane posty

chyba zostałam pominieta. poproszę o wrózbe: Dorota i Łukasz, kiedy powiększy nam się rodzinka(czy i kiedy bedziemy mieli dziecko), ogólnie czy to bedzie szczesliwy związek

Gość sferiaaa
odpowiedzi w zwolnionym tempie rozumiem, tzreba w koncu te karty najpierw postawic ;) no to poczekam :D

Jacek Roksana

Ania-panna, Piotr- Koziorozec Zawiło tu u was... Pani troche cierpi a na nim raczej nie zawsze można polegać, bo więcej gada niż robi. Prawda? :) Może więcej wychodzcie razem w towarzystwie znajomych... Bawcie się.

Gość ehmmmmmmm
Moje: Adrianna 22.12.1989 10;50 (tak,to o mnie chodzi ;)) Tamta 'była' Martyna. Jeśli można chciałabym co nieco dowiedzieć się o dalszych perypetiach w mej sferze sercowej.

Gość smutna 123
Dziekuje Ci bardzo. A jak myślisz, gdy przestane mu tak bardzo pokazywać ze mi zalezy to on sie zmieni czy jednak i tak nie bedziemy razem? juz nie mam sily, nie wiem czy walczyc... czy czekac na nową milosc? Katarzyna (strzelec) i Daniel (wodnik). Proszę o rade

Dorota i Łukasz: Związek będzie dobry JEŚLI nie będziecie się wstydzić rozmawiać ze sobą o wszystkim co was trapi i unikali złości... Bądźcie zawsze partnerami a nie dwojgiem ludźmi, którzy po prostu ... Są ze sobą. Co do dziecka to je widze ...Ale nie wiem kiedy.

ewa james: Kurcze... Widze miłość :) Wychodzi jednak na to, że... ON KOCHA CIĘ BARDZIEJ NIŻ TY JEGO! Karty radzą Ci wyjazd... Może lepiej by było jakbyście mieszkali już razem... Wiem, że to co mówie jest zbyt logiczne..Wkońcu wiadomo, że zakochanym lepiej obok siebie... Karty radzą również nie słuchać opini jakiejś kobiety czy kobiet które odradzają Ci związku i próbują radzić.

Gość agata cyss
ja tez sie przypominam..blagam Cie o jakas rade wrozko bo czuje sie jak zaszczute zwierze:(

Gość to ja też poproszę
Maja 14.05.1983 Jan 20.04.1985

dziekuje...ta kobieta to pewnie jego byla, ktora probuje macic...no i faktycznie odradza mi

Gość alex-andra
ola, adam. roztstalismy sie bo wyjechal za granice, :( minelo kilka miesiecy a ja wciaz cierpie...czy on myslal chociaz pare arzy o mnie ,...moze zalowal....?:(::(:(:( dziekuje z gory

Gość to ja też poproszę
Zapomniałam zadać pytanie: Jak to sie wszystko skonczy?

Luiza, Jacek : Zamartwiasz się... Jacek w sumie też. On ma jakiś problem... Byłoby dobrze gdybyście o tym porozmawiali na spokojnie. Są niestety nieporozumienia. Bądź jego przyjaciółką... Zachowuj się jak dobra kumpela, która pomoże a nie ocenia albo wymaga... On teraz nie jest w najlepszej formie psychicznej... Prawda? Macie ogólnie jakieś przejściowe kłopoty... Nie widze by były one takie by zakończyć związek.

fisiowna nie słuchaj tej krowy!!!!!!!!! Ahh jak się wkurzam na takie babsztyle! Sama przez taką straciłam faceta... Dokładnie taka sama z tego co karty widzą!!!

Gość xxonaxx
edyta - skorpion, bogdan - lew. czy sa szanse że wydarzy sie coś wiecej między nami???

kasia, marcin Nie wstydźcie się rozmawiać ze sobą na luzie... O wszystkim :) Ktoś z was ma chyba nieprzyjemną atmosfere w domu.. Pogadajcie sobie o tym. To was zbliży.

Gość Patrycja P.
jeszcze jedno pytanie kasia i piotr czy bedziemy malzenstwem i mieli dzieci?

Gość wona
Iwona, waga; Bartek skorpion, co teraz bedzie, bedziemy razem szczesliwi czy nie

Gość skorzystam z porady
Ewa-koziorożec Janusz-ryby Jesteśmy razem od prawie trzech lat z tym że dzieli nas 400 km. Co dalej z Naszym związkiem czy on ma przyszłość?

no a co miedzy nami jets nie tak..??co on czuje do mnie? czy to milosc?

Gość paulette
Paula, Bartek ja rak on bliźnięta bedziemy razem?

karolina,skorpion 79,domink 84, byk, czy on bedzie ze mna, czy stworzymy zwiazek? czy raczej powinnam zapomniec

Ania i Marek; To Ty jesteś aniołem tego związku... Wnosisz do niego lepsze rzeczy niż on. Nie jest aż tak dojrzały jak Ty. Chyba to nie był najlepszy wybór...

Gość sferiaaa
Andrzej (1983) Marzena (1984) czy dalej bedziemy razem?? 3 rocznica juz jutro, a ja mam caly czas watpliwosci...

staram sie nie sluchac ale wiesz jak to jest...z wyjazdem to tez tak nie jest hop siup...wiza jest potrzebna

Gość iwetta30
Marta (1988)Koziorożec30.12 Krzysztof (1985)Skorpion 02.11