Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

POWRÓŻĘ PAROM oraz NIEDOSZŁYM PAROM

Polecane posty

Ezoteryczna ja tez poprosze dla hermii...tak w drodze wyjatku:)

Gość getinona
Wszystko sie zgadza :)) a wyjscia w towarzystwo, troszke nie wychodza. Czy ten zwiazek ma szanse?? na dziecko, slub?? wspolne SZCZESLIWE zycie?? Piotr-1979, Ania 1983 Pozdrawiam i dziekuje :)

Gość upupupupu

Prosze o rade kilka dni temu rozstalam sie ze swoim facetem,on nie lubi pracowac a na dodatek chce wziasc pieniadze na swoje długi oid swojej ex ja nie jestem w stanie tego zniesc.Czy jest szansa aby on sie zmienil jola1977 piotr1973

heeeej wszystkim a co ja mam zrobic zeby pani ezoteryczna powrozyla tez mi?:)

heeeej wszystkim a co ja mam zrobic zeby pani ezoteryczna powrozyla tez mi?:)

Gość varsovienne
Wysłałam Pani maila, pozdrawiam

Gość hejjjjj
miii :P

Gość Kocioł myśli
Anna Krzysztof On wyjechał ja odnowiłam znajomości ze swoim byłym chłopakiem co dalej robić?

ja też :)jestem z chłopakiem o 3lat , Alicja i Tomasz, on waga ;ja lew z góry dziękuję

Gość to ja też chcę
ania 10.06.1985 grzegorz 26.05.1986 od sierpnia razem, zaczynają sie powazne rozmowy o ślubie. jaki będzi ich wynik, i kiedy dzieciaczki;)

Gość Mikola
to ja tez poprosze Marta i Mariusz

Gość aethsr
srhsyh

Gość beata 06 09 1986
Beata i Piotr jesteśmy razem już ponad 5 lat..związek dość burzliwy..z roczną przerwą.... planujemy ślub..ale szczerze mówiąc boimy się,że te nasze kłótnie nie pozwolą nam na spokojne życie razem.... prosimy o wróżbę....

Gość jkljlk
Anna (17.11.1982), Przemek (17.08.1983) Poznaliśmy się przez net. Spotykaliśmy się przez grudzień (9 razy), ale między nami nie doszło do bliższego kontaktu jak pocałunek. Na początku naszej znajomości nie wierzyłam w jego uczucie. Jednak znajomość i tak się rozwijała. Poznałam jego rodzinę. W styczniu jednak odtrąciłam go również fizycznie. Po tygodniu napisał mi smsa, że chce utrzymywać naszą znajomość na stopie koleżeńskiej, twierdząc że jesteśmy bardzo do siebie podobni i że żadne z nas nie przejmie inicjatywy. Uświadomiłam sobie, że jest dla mnie bardzo ważny. Trochę walczyłam o Jego uczucie, po czym przerwał zupełnie nasz kontakt. Czy nasze drogi jeszcze się połączą? Co czuł do mnie? Czy na jego decyzję miała wpływ jego rodzina? Dziękuję za wszelką informację.

Gość słoneczko 80
Sylwia i Michał ja Lew on Waga po 1,5 roku od 4 miesięcy rozstanie.czy będziemy jeszcze razem?pozdrawiam

Gość euforia256
Anna , Ireneusz Razem od 1 i 3 m-ce. Jego praca jest związana z wyjazdami, ja jeszcze studiuję. Myslimy poważnie o sobie-jak się rozwinie sytuacja?

Monika i Maciek, oboje strzelce, on młodszy o lata, maj 2009 ślub :) dużo stresu przy przygotowaniach, zwlaszcza z rodziną. czy wszystko uda się załatwić?

Gość werda
czy możnas okreslić myśli faceta urodzonego 17.08.1983 wobec dziewczyny z 17.11.1982r. Anna