Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bircia

Co się stanie jak się nie robi kupy tak ok miesiąca

Polecane posty

Gość Bircia

Bo mam koleżankę, młodaq, ładna, wysoka i od miesiąca nie może zrobić kupy. trochą pobolewa ją brzuch ale nic poza tym, może nie ma takiej potrzeby aby się załatwiała. Czy coś jej grozi?

Gość Samurai Jack
Grozi jej kupa. Duża kupa.

Gość starozytny filozof
hahaha no własnie,w jakims niespodziewnym momencie na jej dupie wyłoni sie kleks....

Gość pierwsze slysze o czyms takim
ja jak nie zrobie kupy raz dziennie minimum to zle sie czuje. powinna isc do lekarza moze jakas lewatyywa?

Gość Durcia
ejj jaka lewatywa? Nie wyobrażam sobie aby lewatywę mogła mieć tak ładna wysoka laska, w dodatku bardzo ładne długie nogi ma !!! Może jakiś inny sposób ?

Gość prawo zachowania masy
jednej rzeczy nie rozumiem... no chyba że ta dziewczyna od miesiąca nie je, albo żywi się wyłącznie produktami posiadającymi minimalną ilość odpadu.. no bo gdzie się podziwają niestrawialne resztki? :(

Gość hahahahahahaaaaa
no to nie wiesz,ze ladne,wysokie i z dlugimi nogami nie robia kupy???? tak wiec nic jej nie bedzie

Gość lexhis
Duzo moze sie stac ... dziewczyna ta moze miec zapchne jelita i nie jest to ciekawy bol... sama mialam zatkane. dlatego ze nie oddawlam stolca na wycieczce szkolnej... mam dzis juz 19 lat. i na prawde... wyladowalam na to w szpitalu zrobili mi lewatywe i mialam chyba z 4 litry kroplowki.