Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostania niedziela

mąż na kontrakcie za granicą a ja sama, kto się przyłączy?

Polecane posty

Witam babeczki moje kofane!!! Że ckliwie Jolia piszesz sie zrobiło?Toć to nie wypada nawet :-P Justynka Super że się nie stresujesz już pierdołami,a pracę na pewno znajdziesz---ja Ci to mówię;). Tak to właśnie u nas jest,że albo chłop daleko a kaska leci jakaś tam[choć też już nie rewelacje w tych czasach],albo chłopina przy boku i do roboty trzeba się wybrać----POLSKA PORAŻKA.A jeszcze Ci pierdolną w tv o polityce pro-rodzinnej:-OKurwa to przecież nabijanie ludzi w butelkę --delikatnie mówiąc!!! Ale dość marudzenia,u mnie jesień aż do bólu.Maski wynakładane,depilacja już za mną:-D,choroba minęła na dobre teraz tylko czekac do niedzieli i świętować;). Buziaki dla Was dziewczynki😘 Aaaa Justa dzięki za życzenia śliczne,ja się jeszcze nie żegnam z WAMI to złoże koło niedzieli:) Jolcia właśnie masz 100% racji,my takie psiapsióły wirtualne:-D,i niech tak zostanie już;)

cześć, super że zdrowie dobre już, mężulek już walizki pakuje, to trzeba być w gotowości... a teraz spadam, dzieciaki budzić, bo dziś ostatni dzień w szkole, a po nowym roku konoiec żartów- prawdziwa szkoła się zaczyna!!!!! potem wpadnę!

Dlaczego Mikołaj jest zawsze uśmiechnięty? Jako jedyny zna adresy wszystkich grzesznych dziewczynek .. Ach, czuję się jak bateryjka - żartuje po stosunku kochanek. Jestem do cna wyczerpany! - Ech wy, faceci, a potem się dziwicie, że się was wymienia...

🖐️ Laski 👄 Mam pracę huuurrrrraaaaaaaaaaaa :)w poniedziałek mam pierwsze szkolenie :) będę robić za przedstawiciela jeździć sobie autkiem :) więc Kochane moja sytuacja uratowana :):):):):):):):):):):):):):) M zostaje zemną w domku :):) Musiałam wpaść i wam powiedzieć papapa do poklikania 👄 👄

________________$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$ _________$__________$$$$$$$$ _________$$$$$_________$$$$$$ __________$___$$$$$$_____$$$$ _________*$$$_$_$$_$$_____$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$___$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_*$$$ _______$$__________$*$_$__$$$ ____$*__$____*___$$$__$__*_$$ ___$*_____*$$$*________$___.** ___$*_______*_________.*$__**** ____$*_________________*$__*** ___$$$$*_____________*$$§§§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$$$$§ _____$*____________________*$ _____$$*_*__*___*$$_*___*__*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$ _________$_______$________$ _________$*______*_______*$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$ ___$$$$$$______________$$$$$$ ♥•.,(¯`•´¯ .♥• (¯`•´¯ ♥.•´ .♥• `•♥.,.•´ .♥• Gdy Mikołaj Cię ominie, zrób na wieczór smutną minę, bo to obowiązek Świętych by przynosić nam prezenty! .__/__ ..........__/__ >-:¦:-< .........>-:¦:-< .¯¯/¯¯ .........¯¯/¯¯ ______$$ _____$_$$ ____$__$$$_____$ ____$__$$______$$ ______$_______$_$$ __$$$_$_$$$$_$__$$$ __$$___§§_$$__$_$$ __$$____§_$$___$__ __$$______$$$$_$_$$$$ __$$______$$____§§_$$ __$$______$$_____§_$$ __$$______$$_______$$ __$$______$$_______$$ __$$______$$_______$$ __$$______$$_______$$ __$$______$$_______$$____$___$ __$$______$$_______$$____$$$$$ $_$$______$$_______$$_$_$$$$$$ $$$$_$____$$_______$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$__$$_______$$$$$$$$$$$ $$$_$$$$$_$$_$$____$$$$$$$$$$$$$ $$$_$$$$$_$$_$$$__$$$$$$_$$$$$ _$$$_$$$$$$$_$SSSSS$$$__$$$$$ $$$$$$_$$$$$SSS$$SSS$_$$$$$$$ _$$$SSSSSS$$SS$$$SSSS$$$$$$$$ $$$SSS$$SSS$SS$$SSSS$$$$$$$$ __$$$SSS$§§SSS$SSSS$$$$$$$ _$$$$$$$§§§§$$$SS$SSS$$ ____o§§§§§§§§§§§o_SSS.SSS __o§§§._§§§§§§§§§§o.SSS_SSS _§§§" _§§§§§§§§§§§§§_SSS_SSS §§§"__§§§§§§§§§§§§§§.SSS_SSSS §§§__§§§§§§§§§§§§§§§.SSS_SSSS "§§§__§§§§§§§§§§§§§§.SSS_SSSSS _"§§§__§§§§§§§§§§§§"_SSSS __"§§§§.§§§§§§§§§§"___SSSS _____"§§§§§§§§§"______SSSSS

A teraz stroimy topikową choinę :D __________./\. ____________ __>_( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '* ___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) _____________▓▓▓▓▓___________ __________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__________

.................... ,!, .............. ,!, ................... ~ 6 ~ ........... ~ 6 ~ ............. , .... ´ i `.. ,- ^ -, ....´.i.` ..........._,|,_ ... |'''|../ , -'' - , \ .. |"'| ............ '|`.... ,|_|, |.( - `. ).|., |_|, ............/.\. ___)_'(_|__`-´__|__)_(___ .........../`,\)______________________] .... ....../__\ ........./ . o \ ......../_ , *_\_]…………………………… ......../ `, .* \_]……………………………['__ ] ......./ … `~ . \] ……… ; ( …( ;………. ....../_ . * ., _.\ ……( (. )( ; ( . ; ……. ....../ … o .. ~ ' \ … / \. / \ ./ \ / \…… ...../ . * .... . o.\… | |_| |_| |_| |…… ..../_ ,,~~ '. * ' _\_'| |_| |_| |_| |___ ..../`~,, .. o.......\:::::::::::::::::::::::::\ .../ .* ...`' * … ,',..\ ::::::::: __ :::::::::::\ ../_.....o ..~~,, , _\=====\_/======] ./ .. * ......... ,, ~ ' \........._|_.,-_--, /* .... o ..._~`'*...o \........... (.(_)..) `-,,~'`' ...* ... _ ,-´.............. `----´ ........":-------:" .........\_____/

mam śnieg dziewczynki:-Dhurrraaa!!!!!!!!!!Oby tylko został do świąt:-O. Spokojnej nocki,jutro się wyśpię--koniec szkoły na dwa tygodnie przerwa,można poimprezować ,poszaleć troszkę z M. Justyna GRATULACJE!!! Szybka z Ciebie laska jest;) Jolcia miała wpaść i co ?Mikołaj Cię dopadł pewnie:-P?? Lece już spać .Buziolki i do jutra---mam nadzieję😘

WOW śnieg:D Kasia podmuchaj w te chmurki ze śniegiem w moją stronę ;) bo u mnie czarno :) dobra ja już naprawdę lecę do wyrka 👄-ki laleczki dobranoc

hej dziewczynki!!!! Justa świetnie że znalazłaś pracę!!!!!!!3mam kciuki żeby ci się spodobała..... no i co Kasiu??????marzenia się spełniaja jednak, co??????śnieg jest!!!!! czy życie nie jest piękne??????!!!!!!!!!!!! wczoraj nie wpadłam, bo po poł dopadł mnie taki ogromny bol głowy ze myślałam że oszaleję, a tu jeszcze M długo teraz pracuje, bo to sezon(on w branży spoż, dla tesco zamówienia realizują), i cały dom na mojej biednej, bolącej główce......i nic nie zrobiłam... ale już ok! dzieci siedzą sobie i grzecznie rysują(narazie). a ja kaweczkę popijam sobie klikam, bo niestety zaraz trzeba grzać na zakupy bo obiadu nie ma z czego zrobić....a zakupy w weekend to masakra, unikam jak mogę tej przyjemności.........ale dziś niestety się nie da

Gość caly w oblokach
czesc Dziewczyny,troszke dlugo mnie nie bylo ale taka praca,raz sie jest w budynku raz poza nim.jak sie poczyta wasze pogaduchy to czasem sie lza kreci ze nas tam nie ma,ze musicie same z dzieciakami i z ich marudzeniem czy choroba borykac sie ale mysle ze wasi M to dzwonia do was i jakos te ciezkie chwile razem spedzacie.wiadomo ze to nie wystarcza ale co poczac,my tutaj czasem to nie mamy z kim nawet pogadac bo te zj**y angielskie nie maja pojecia o zyciu.a tym bardziej o rozlomce z rodzina.ale cos sie rozmarudzilem a mialo byc o tym ze jestescie zajefajoskie KOBIETY a wasi M to pewno jak pawie dumni z was,czasem tego nie pokazuja bo ze niby TWARDZIELE sa,ale tak naprawde to bez was sa ciency jak bolka trampki.WOGOLE TO JA JUZ JUTRO DO DOMCIU LECE I DO SWOJEJ UKOCHANEJ DZIEWCZYNY I DZIECIAKOW. sorki za bledy i marudzenie ale jestem caly w oblokach i jutro i jutro.no same wiecie

Gość caly w oblokach
taki jestem ziajok ze zapomnialem o czyms waznym.DUZO ZDROWKA ZYCZE DLA WAS I WASZYCH RODZIN,ZEBY SIE WAM MARZENIA SPELNIALY,BY RADOSC I MILOSC ZYLA RAZEM Z WAMI NAWET JAK JESTESCIE DALEKO OD SWOICH M,I CO WAZNE I NIGDY O TYM NIE ZAPOMNE POWIEDZIEC I WAM TEGO ZYCZYC ZEBY JAK NAJSZYBCIEJ SIE SKONCZYLA TA NASZA ROZLOMKA.trzymajmy za to kciuki chociaz tak dwie sekundy.a tak krotko to ,WESOLYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU

o i znow zeżarło mi posta! ufff cały w obłokach=====>>> niech pobyt w pl przyniesie ci wiele cudownych chwil, i żeby czas płynął bardzooooo woooolno, żeby te kilka dni trwały wieczność!!!!!! Kasiu, a ty co? bałwanka lepisz z tego śniegu, czy już po M pojechałaś?????? ale zajrzyj do nas koniecznie choć na chwilkę jeszcze...... Justa = obiecanki-cacanki??? gdzie się [podziewasz? a w anglii dziś prawdziwa wiosna!!! słonko, cieplutko....nawet pozwoliłam moim maluchom bez czapek spacerować...a co!!!! niech się przynajmniej w ciepły dzień nie wyróżniają wśród innych dzieci..hi hi a jutro bigosik gotuję, grzybki już się moczą....... pa! 😘

Hej Jolka nie krzycz na mnie :D:p Już jestem ,w kuchni rządziłam dziś z M a zaraz idziemy rządzić do łóżeczka:D a i u fryzjera byłam bo sie troszkę zapuściłam:) Kasia już piżamkę sexi pakuję do hoteliku na jutro ,miłych i UPOJNYCH chwil wam życzę ;) Cały w obłokach jesteś THE BEST ślicznie nam tu piszesz ;) twoja kobieta musi być z tobą szczęśliwa dziękujemy za życzenia i ja tez tobie życzę wszystkiego dobrego WESOŁYCH ŚWIAT A ja śniegu nie mam:(:(:(:(:(:(:( dobranoc 👄

Cześć ludziki moje:).Bałwanka nie ulepiłam,ale za to zmoim słonkiem to nadrobię.To już jutro ...tak się cieszę że nawet nie wiem jak mam napisać:-P. Jola Ty się cieszysz z wiosny to i ja się cieszę w takim razie,że macie cieplutko:)A na bigosik mogę wpaść???Bo ja to nie za fest do bigosu się nadaję:-P Justynka co to za fryzurka nowa u Ciebie??Chyba muszę wpaść z córci konta na NK was pooglądać ....jakie tam zmiany u Was;) Cały w obłokach fajny facet z Ciebie;),dzięki za życzenia . Nie wiem czy zdążę jutro tu zajrzeć to na wszelki wypadek ..... ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmijcie proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Wam ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta Wam się marzy Możecie także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić. Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie... A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba... Spokojnych,pełnych miłości i radości Swiąt Wam życzę moi kochani!!!!

dzień dobry wszystkim!!!! zapraszam na bigosik Kasiu!!! nie chwaląc się zbytnio, bigosik torobię świetny!!!!! z innymi potrawami różnie bywa, choć z reguły zjadliwe...hi hi hi bawcie się dobrze dziewczynki!!!!

Miłego Dnia kobitki 🖐️ do poklikania 👄 Kasiu dziękuje za życzonka a NK wpadaj z córy konta nas podglądać ;) Umnie jak na razie niema nowych fotek ,pewnie wżucę cosik po świętach :)

hejka, hejka!!!!! co tam babeczki??? kasia upojne chwile z M spędza, to pewnie pare dni nie zajrzy....a reszta? Justa???jak w pracy- bo to chyba dziś miałaś zacząć??? a ja zaraz lecę córcię na przyjęcie urodzinowe do kolegi z klasy odstawić, pierwszy raz wyraziła chęć uczestnictwa w takiej imprezie, no cóż, zobaczymy.... pa kochane, odezwijcie się czasami....

Witam wszystkich!!!! Miłego świętowania życzę!!!! ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥ Świąt radosnych, przeżyć wzniosłych, w zdrowiu, szczęściu i miłości. Niech Swięta radością wypełnią Wasz dom A Nowy Rok blasku doda Waszym dniom. ♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥ ___________< o > _____________\\/ _________o`* o.@*o`. ________.\' \'*Q o *o@ ________( () o*o* @ o\'. _______.-\' o *0_Q.-\'-;*o) _______.\' 0 Q @0@ ()* `-. ______* @ o*o @. ‘Q * o ) _____o`-...-@\"\"-Q \'-~@\'`0*.’ _____.\'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _____*.\' o . @* \'-@‘o’’Q.*-oQ’. ____* @ * ._()__0*Q.~-\' @ ()* ` ____(o () * o* Q\'._@_Q o ()’´´*.\'. ___o\'-.-\' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. ___.-\' @ _Q_.-\'~\'-. @ ´()`-*@.o’Q’ __.\' @* o ..-\' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*\' _* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.\' _\'._@ * o () \'-._@__0__@_.-\'Q o . \'-.* _;--@\' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *\'-*.o _.o-\' * ‘ \'._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *\'. _* @ *‘ o * @ _.\'\'Q~o..__@__.--\'`@--.* _;\'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥ _______________$$$$$ _______________$$$$$

hej dziewczynki! święta, święta i po świętach......jak wam minęły ???? poszcie troszkę... u mnie było fajnie, tak jak zawsze chciałam- całe święta byliśmy w domu, nigdzie nie musieliśmy gnać, ani siedzieć godzinami za stołem. niestety nie poszliśmy na świąteczny spacer, bo złapało mnie pprzeziębienie mocne, ale już coraz lepiej... jak dziewczynki u was? śnieg był?????? buziaki😘

😘 Śięta święta i po świętach;)U mnie śnieg był i nawet dalej sobie leży,mrozik trzyma i niech tak zostanie.Niestety ja przelatałam całe święta ,albo do rodzinki albo przy rodzince:-).Tydzień zleciał jak chlera...jeszcze jeden i po ptokach...znów czekanie --tym razem na Wielkanoc:-O. Ale narazie to nie marudzę,zacznę tak za tydzień:-P. Co tam u Was babiszonki?Opowiadać mi tu. Lecę do wyrka teraz ,bo słońce się zniecierpliwi i zaśnie jeszcze gdzie albo co;) Buziaczki i piszcie co u Was.

cześć kobitki i rodzynku :)🌻 Fajnie jak święta u was fajnie się odbyły ,u mnie też spoko z rodzinką albo u rodzinki :) a na sylwestra mamy plany kupić sobie szampana i oglądać tv a o pół nocy dać czadu z petardami :) sorki dziewczynki że znowu mało się odzywam ale mam szkolenia i muszę się troszkę uczyć bleeeeee na starość mi przyszło :p Bawcie się dobrze z Mężami bo czas leci ....oj leci szybko ... buziaczki dla wszystkich 👄 w miarę możliwości odezwę się papa

witajcie!!! co dziewczynki, dalej świętujecie? cicho tu i pusto..... a u mnie zimno jak diabli, z domu wychodzić się nie chce normalnie,,,,,no to siedzimy sobie w domku i się nudzimy, bo w szkole jeszcze tydzień wolnego. pa babeczki!!!!! 😘

__$$$$$$___$$$$$$___$$$$$$___$$$$$ _$$____$$_$$____$$_$$____$$_$$___$$ _$_____$$_$$____$$_$$____$$_$$___$$ ______$$__$$____$$_$$____$$__$$$$$ _____$$___$$____$$_$$____$$_$$ __ $$ ___$$$____$$____$$_$$____$$_$$ __ $$ _$$$$$$$$__$$$$$$___$$$$$$___$$$$$ Jeszcze chwila, jeszcze krok ___________________$$$$$$$♥ ________________$$$$$$$$$$$_♥ ____________$$$$$$$$$$$$$$$ _♥ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___♥ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___ ♥ $$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$___ #♥# $$________$$$$$$$$$$$$$_____(♥ _$$________$$$$$$$$$$$ __$$__________$$$$$$$ ____$____#♥#♥__$$$$ _____$$__##♥#__$$$$ ________$$________$$ __________$$$$____$$ ______________$$$$$ i nastanie Nowy Rok __$$$$$$___$$$$$$___$$$$$$___$$$$$ _$$____$$_$$____$$_$$____$$_$$___$$ _$_____$$_$$____$$_$$____$$_$$___$$ ______$$__$$____$$_$$____$$__$$$$$$ _____$$___$$____$$_$$____$$______$$ ___$$$____$$____$$_$$____$$______$$ _$$$$$$$$__$$$$$$___$$$$$$__$$$$$$ Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego 2009 Roku... 12 miesięcy zdrowia 53 tygodni szczęścia 8760 godzin wytrwałości 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund MIŁOŚCI ♥¸.•*´¨`*•.¸♥•.¸♥¸.•*´¨`*•

Modlitwa wieczorna kobiety: Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty! Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty! Duze mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez chwilę! Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę! Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę! Oglądać romansy, biżuterię kupić! W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić! Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki! Ja wydaję kasę - on płaci podatki! On nie ma kolegów - ja mam koleżanki! Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki! Złotych kart bez liku, czeków co nie miara! Boze jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara! Co tam laski szykujecie kreacje na bal!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM 2009 ROKU!!!!!!!! co tam babeczki? jak przygotowania do wieczornej balangi? my w domku , no bo dzieciaczki.........