Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostania niedziela

mąż na kontrakcie za granicą a ja sama, kto się przyłączy?

Polecane posty

Dzięki dziewczynki:) zawsze mnie jakoś potraficie sprowadzić na ziemię:) Synek wie,że mamy lecieć do taty,a teraz boję się,że przez tą pracę może się wszystko skomplikować no i mąż znowu nie będzie miał lekko...ale może macie rację i uda się i trafi lepszą robotę;) ja sobie teraz siedzę i oglądam film, drugi bo drugi raz ale co tam dobry jest więc warto:) pozdrawiam i dobrej nocy :)

a u mnie bez większych zmian. Synek wychodząc dzisiaj od dziadków dał taki pokaz na klatce schodowej,że szok:O aż ściany się trzęsły..ale to zapewne od tej pogody i tych zmian temperatury a i zmęczenie dało się jemu we znaki,ale jak już wzięłam go na rękę,to się przytulił..przeszłam z nim kilka metrów i było już dobrze:) no szkoda,że jeszcze prócz tego niosłam synia taczkę :D było tak komfortowo,że jak doszłam do domu to miała dosyć. A tak ogólnie dziewczynki moje to nie jest źle,zawsze mogłoby być gorzej:/ pozdrawiam i dobrej nocy :) pa pa

a ja kurka wodna mam dziś jakieś nerwy echhhh.... ale pomacham łapka pomacham

Aniu wszystkiego naj, najsłodszego :) męża, córci i życia całego :) 👄

Aniu wszystkiego najlepszego kochana, zdrówka,szczęścia, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni w Twoim życiu:) pozdrawiam no i oczywiście pomacham do reszty dziewczyn:) pa pa

cze, jest tu kto?? u nas szaro.. ale nie narzekam bo słoneczko mnie juz wymęczyło, zatem na jakiś czas mi go wystarczy... dziś mnie czeka prawdopodobnie borowanie bo ząb mi coś nawala i boli, że ho ho :) brrrrrr... strasznie tego nie lubie :O a co tam u Was kobitki??

no chyba jakis psikus się zrobił, bo jakoś nie cieszy mnie to że boli

Witajcie dziewczynki🖐️ U nas pogoda tez pochmurna, a tu wakacje, połaziłoby się gdzieś ale pogoda marna, wczoraj padało cały dzień, dziś może będzie lepiej. Ale to nic, leniuchujemy w domku i odpoczywamy...

cześć stokrotki !!! Olcia jak po dentyście ? ząbek nie boli ;) buziunie dla reszty załogi 👄 Pomału sie pakuje tak mi to ślamazarnie idzie że szok ,pogoda tak na mnie działa :o na was też ? nic mi dosłownie sie nie chce :o jesień sie zrobiła 😭

Justa, pakuj się szybko i szczęśliwej drogi!!!!!!😘😘 U nas pogoda średnio letnia, ale ciepło przynajmniej. Teraz czekam na Kasie, może wreszcie mnie odwiedzi! A my sobie wypoczywamy, nicnierobimy....takie wakacje! Justa 3mam kciuki. Koniecznie się odezwij jak tylko bedziesz mogła, daj znać jak idzie , co załatwiłaś i jak tam jest!!! Nastaw się że początek bedzie trudny, to zawsze jest jakis tam szok kulturowy, językowy, ale potem będzie juz tylko lepiej!!!Dasz radę!!!! Dla reszty dziewczynek po buziaku😘, życze lepszej pogody!

nio pakuje sie ,pakuje... dam znać :) jak tylko połączę się z netem ;) a mam nadzieje że uda !!! bo co ja będę tam robić jak M w pracy ,obiadek trochę ogarnąć i siedzieć i z wami plotkować :) No mam nadzieje że uda wam się babki tym razem spotkać ;) trzymam kciuki żeby się udało :)

Kasiu, odpisałam Ci na nk, dałam Ci mój nr tel, gdybys gdzies zapodziała. Jesli dasz znać ze 2 dni wczesniej, to sobie jakos ustalimy termin, my nie mamy jakis szczególnych planów. Zapraszam!

cześć, no ząbek jeszcze mnie ciupie.. niestety :O a wizytę mam dopiero 10,08 czyli Justa już będziesz u swojego M :D pomyśl czasem o naszym kafe... a tak w ogóle to dokąd wyjeżdżasz bo ja jakaś nie zorientowana jestem..

cześć dziewczyny a u mnie OK:) pogoda się poprawiła, mały szczęśliwy może znowu w piłkę grać a ja... no cóż użarło mnie jakieś paskudztwo na lewym policzku,jestem opuchnięta i wyglądam jak po walce z Gołotą :/ wczoraj to aż na oko nie mogłam patrzeć,ale dzisiaj jest już znacznie lepiej:) Właśnie rozmawiam sobie z moim M i nie długo się położę spać bo jestem zmęczona jak smok;) także dobrej nocy Wam życzę dziewczynki i pięknej słonecznej pogody:) wszystkiego dobrego moje kochane:):*

Gość miskaxx
wiytAM, mampytanie. moj chlopak pracuje na kontrakcie. chcialam sie zapytac jak wygladaja Wasze kontakty z ukochanami jak ich nie mA? moj mimo iz mowi ze mu zalezy, ze kocha, to potrafi nawet 1 sms na dzien czasem nei wyslac. wkurza mnie to jsk nie wiem. on jest typ samotnika, malomowny ale zeby az tak? czy Wasi czasem tez tak maja?...

Mój wyjechał w maju.Przyjechał po 6 tygodniach,teraz jest co tydzień.Piszemy maile,czasem esik.On codziennie pisze ze mną tak pzrez 2-3 godzinki.Nawet jak jedzie,to zawsze coś tam skrobnie.

Hej dupencje:-D Neta nie miałam,ale już cos tam buczy....tyle że cienki jak barszcz na wigilię,ale zawsze to coś:-P Justa trzym się laska i nie daj w wielkim świecie,napisz czasem co i jak u ciebie.Szczęśliwej podróży kochana😘 Jola spisałam numer,tyrknę do ciebie dzisiaj,to się ugadamy...tak o niedzieli albo sobocie myślałam,bo chłop mój cały zarobiony:-P i tak w powszednie dni nie ma go całymi dniami...Mogło by być? Olcia to długo musisz czekać z tym zębem:-O,jasna doopa co za czasy nastały nooooo... Angela poukłada się wszystko ja ci to mówię;) U mnie po staremu,pogoda raczej wiosenna niż letnia ale jak dla mnie ok,choć czasem mogło by dać ze 30 st,co by człek akumulatory naładował swoje:) Idę spać ----kawa potem:-P

Justyś szczęśliwej podróży i trzymaj się tam kochana 👄 a mnie wciąż ciupie :O

hej laseczki 🌼 Justyś to pewnie już u swego M :D no i tak powinno być:D Jola z Kasicą kawkę popijają!! i ciacho zagryzają... :D a reszta babiszonków to pewnie się wygrzewa na piknym słoneczku, co?? skrobać proszę, skrobać co tam u Was słychać moje miłe :)

hej🖐️ Co słychać? Gdzie jestescie? My faktycznie kawke wczoraj z Kaską wypiłysmy, wreszcie sie udało !!! Dziewczyny, jakie Ona ma cudowne dzieci- grzeczniutkie, ułozone...marzenie!!! Mam nadzieję że jeszcze uda nam sie spotkać w te wakacje. I strasznie jestem ciekawa jak tam nasza Justa dojechała.?

:-D :-D :-D grzeczniutkie----szkoda że z nami nie wracałaś----meksyk to mało powiedziane:-D. Za to Szymon -----normalnie do schrupania szkrab;),córcia taka słodka,poważna --no super jednym słowem:) Też mam nadzieję że jeszcze zdązymy raz pogadać:) Ogarnęłam chatkę coś by ugotować a pomysłów brak i weny też:-P Justa to już na miejscu czy się przesiada z autokaru do autokaru ???:-P Ola,Andzia,Angela,Justyna co tam u was babki???? Idę po jaką wenę twórczą....znaczy się zapalić ide:-P Do potem😘

Hej🖐️ A co tu taki zastój??? Gdzie to sie podziewaja wszystkie Panie? U nas wczoraj dzień upłynął ajnie i szybko, ponieważ obchodzilismy urodziny córci. W prezencie chciała pojechać do Lunaparku, więc bawiliśmy się wyśmienicie całą rodzinka cały dzień!!! Fajnie było!!! A dzis odpoczywamy sobie... Kasiu, dryndne któregoś dnia to sie dogadamy jakos i jeszcze spotkamy.Moje dzieci zachwycone Twoją gromadką, szczególnie Mały Antosiem. Babki, podrukowac mi tu trochę, bo poczytać do kawki nie ma co. I torcik stawiam do kawki, zostało jeszcze z wczoraj!