Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuyuyuyuyu

a z czym kojarza wam sie indie

Polecane posty

Gość INDII..
hej egzystencja ;-)

Gość loki loki
- z sadhu - pięknymi plażami na Goa - Dharamsalą, gdzie przebywa Dalajlama - świętymi krowami - Gangesem - kremacją zwłok - chorobami zakaźnymi - kontrastami społecznymi - fortami - kadzidłami - tanimi ciuchami - aśramami - wegetarianizmem - rikszami - wysoką gęstoscią zaludnienia - opium Jak tylko cos uda mi się więcej zarobic to wybywam tam :)

Gość INDII..
wyjazd do Indii to marzenie :-)

Gość yyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmmm
hare kryszna i kadzidla

z nędzą z brudem z zacofaniem, brakiem edukacji ze ściskiem i nędznym transportem publicznym z duchotą, wysoką wilgotnością powietrza z ładną przyrodą z niedolą zwierząt, np. słoni z przeraźliwie chudymi krowami, łażącymi po ulicach i srającym gdzie popadnie z zaniedbanymi dziećmi ogólnie - nie mam ciągot, żeby odwiedzić ten kraj, mam cała listę miejsc do zobaczenia, Indie byłyby na szarym końcu

Gość INDII..
EGZYSTENCJA- O ile sie nie myle to chyba tak JA TEZ CHCE!! nie wiem czy na stale ale choc na troche

Gość INDII..
ewo wiesz mysle ze to kwestia strony spojrzenia może ona byc materialna lub np.duchowa, zależy przez jaki pryzmat postrzegamy Indie dla jednych to smród i brud dla innych najpiekniejsze miejsce na swiecie

Z topiku o rozterkach wegetarianki? :] Znajomi założyli stowarzyszenie, znaleźli sponsorów (m. in. GW, Urząd Miejski), polecieli do Indii i Chin na 3 miesiące. Jedyne czego oczekiwano od nich to fotografie. Cóż, mogłabym się tak poświecić i zabrać aparat. ;) Niestety - studia.

Gość z qlturą

Gość a mi too
z Bollywoodem :)

Gość laleczka czaki
szczerze mówiąc - z krowimi gównami i brudem

Gość miraż na dupie
Indie są cudowne, fakt brud i ubóstwo bije po oczach, ale kultura, ludzie - samo piękno.

Gość a mi too
A nie wydaje Wam się, że nasza (nie wszystkich, ale jadnak) :) fascynacja indiami wynika tylko i wyłcznie z tego, ze jest to coś zupełnie inneg niż nasza kultura? Że to wcale nie jet takie piękne, tylko po prostu inne?

Dużo ludzi riksza krowa słoń ryż herbata przyprawy korzenne sari świątynia Ganges Madras Delhi Bombaj Kalkuta medytacja masaż taniec muzyka film biżuteria . Książka Miasto radości, Uśmiechy Bombaju, Matka Teresa.

Gość z herbatą
ryżem przyprawami kriszna siwa bogini

Gość mrrraaauuu
z "Pierwszą Miłością"-Teresa stamtąd nie wróciła i z "Klanem"-Elżbieta się tam wybiera :)

Gość regres to uczuciowy gej
z brudnami ciapusami, smierdzacym zarciem, brudem syfem itd swietymi krowami, szcurami, brudna rzeka ganges w ktorej sie pierze, myje i chowa martych ludzi i zwierzeta

Gość pseudo girl
mi też z pierwszą miłością

Pierwsze skojarzenia to: bieda, duzo ludzi, PYSZNE jedzenie, curry, Bollywood, światynie, kadzidełka, i jeszcze raz pyszne jedzenie:)

Gość sdf;hgfdaysdifghjhpgft
Z kamasutrą i prowokującymi strojami, pięknymi kobietami, intensywnymi kolorami i zapachami.