Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuyuyuyuyu

a z czym kojarza wam sie indie

Polecane posty

Gość yuyuyuyuyu

Gość z niczym
nazwy państw pisze się wielką literą :P

Gość fgfggfgfgfg
z brudem smrodem duza iloscia ludzi ktorzy to powoduja

Gość nojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
z inna ciekawą kultura, z kobietami zaslaniajacymi twarz(?) z pieknymi budowlami i z cieplem... :P

Gość a wiec
samosy, hary kryszna, kolorowe piękne stroje, ganges, kofta, daal i sporo innych przysmakow :)

z "indiańcami" : brudnymi skurczysynami, kłamliwymi oszustami :O i z tancem brzucha

Mi kojarzą się z pięknymi strojami sari, które noszą Hinduski, i te kolory niesamoiwte, biżuteria, ładne twarze, ciężkie makijaże.... poza tym niestety skwar, bieda i brud. Pewnie są tam piękne krajobrazy, ale Indie nie są na mojej liście marzeń :)

Gość z egzotyką w żaden sposób
nie zrozumiałą dla mnie

z romansami na gtalk. z portalem orkut.com z sikhami i sikhizmem, swiete krowy, avneet ❤️ i wiele innych rzeczy. oo i jeszcze punjabi, dr zeus itd. :D 🖐️

Gość koajrza mi sie z
brudem, ohydnymi hindusami(az sie wzdragam na mysl o nich....) biednymi zwierzetami.

Zależy - Indie północne czy południowe... :] Ale ogólnie: - z bóstwami - z mnóstwem świątyń - bardziej uduchowionym podejściem do życia - z zapachem kadzideł - z kolorami - z krowami - z pysznym jedzeniem, przyprawami - ze słońcem - z mirdangą, cudną muzyką - tłokiem

Gość qpqpqp
Z Tadż Mahal

Gość wenecja jest cudna.....
z herbatą, niczym innym

Gość Mi sie najbardziej kojarza
z Ksiega Dzungli ;) Nie rozumeim jak moga sie kojarzyc z z Old Surehand'em. On nigdy nie byl w Indiach albo mi cos umknelo... ;)

:) Mi sie marzy New Dehli, ale dopóki nie skończę studiów pozostanie to w sferze marzeń. Palcem po mapie. Orientwałaś sie ile taka przyjemność kosztuje? Powiedzmy dla 2 osób na 2-3 tygodnie? Z tego co wiem minimum 8-9 tysięcy?

Gość Indie to napewno
z dziwactwami, że aż głowa boli, facetami,którzy obcinają sobie genitalia, czotr wie po, co, Bomabajem i terrorystami, systemem kastowym, z paleniem wdów razem z mężami na stosach, z jakąś nawiedzoną i szaloną zakonnicą chyba katolicką ,Teresą? :P

Gość czemu palcem po mapie
Egzystencja wyjedź na praktykę do indii :p aiesec je organizuje ;) wykorzystaj,że jeszcze studiujesz i możesz :p

Gość ostatnio mi się
kojarzą z mordowaniem chrześcijan , paleniem kościołów ale to niedawne wiadomości z tego kraju

Indie to napewno z dziwactwami, że aż głowa boli, facetami,którzy obcinają sobie genitalia, czotr wie po, co, Bomabajem i terrorystami, systemem kastowym, z paleniem wdów razem z mężami na stosach, z jakąś nawiedzoną i szaloną zakonnicą chyba katolicką ,Teresą? W ich mentalności wszystko co robią jest po coś (obcinanie genitaliów) ;) Terroryści mogą być wszędzie. Sati - palenie wdów już teoretycznie nie występuje (w praktyce z pewnością nadal się zdarza u ortodoksyjnych Hindusów). Matka Teresa! No właśnie, o niej zapomniałam. ;) Też kojarzy mi się z Indiami. A system kastowy też mi się nie podoba.

czemu palcem po mapie Egzystencja wyjedź na praktykę do indii aiesec je organizuje wykorzystaj,że jeszcze studiujesz i możesz Gdybym tylko dobrze znała angielski! Nie wahałabym się. Ale niestety ten wciąż kuleje. Ok, raczkuje. :/

Gość Lalande2125
subs - filmik rozwala :-D

Gość dziwny egzotyczny kraj
olbrzymi, i najlepiej zwiedzać siedząc wygodnie w fotelu przed tv oglądając, National Geographic.

Gość INDII..
piekne kolory, kadzidla, - przede wszystkim religia, Światynie, modlitwy, mantry, ksiegi Wedyjskie i pyszne jedzonko ;-)