Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiacio

mam dola.ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość JULIA 24
Zobacz jaka jest ladna pogoda ,nie smuć się

Gość JULIA 24
hmm..nie znam Twojego problemu..ale mysle ze na wsyztsko jest rozwiązanie

grypa zoladkowa 2 zastrzyki w tylek dziennie klotnia z kims i pogrzeb jutro. za duzo nawet jak na mnie. i nawet nie ma z kim pogadac:(

nie mam co robić ale to nie jest najgorsze... najgorsze jest że nie ma żadnych perspektyw na przyszłość a ni nawet sobie jej nie wyobrażam... a ta nieszczęsna przyszłość właśnie jest już żal :(

Gość JULIA 24
mozesz pogadac ze mna...moge wysluchac

Gość JULIA 24
Czasem lepiej wygadac sie komuc obcemu...czasem lepiej zrozumie, wyslucha niz najbliższy przyjaciel.Mówię tak bo doświadzcylam to na wlasnej skórze.

Gość JULIA 24
Czasem tak jest ze jak się "wali" to ze wszystkich stron...ale wtedy oznacza to, ze za chwile bedzie tylko lepiej...wiem,ze wtedy czlowiek traci sens zycia, najchetniej nie wychodzil by z domu,ale niesttey zyc trzeba.W takich chwilachcze sto mysle ta:przeciez inni maja jescze większe problemy, przecież innym nie starcza na chcleb..więc czym jest moja problem?czasem to pomaga, czasem tez pomaga ciepa herbata , koc i sen,,duzo snu aby czas szybciej lecial , plynal do tych lepszych chwil.Czasem tez pograzam sie w pracy i nie mysle o tym.Dochodze do wniosku ze tak musialo sie stac.Takie jest zycie.Wiem ze mi jest teraz latwo mowic...ale mi to pomaga...tak sobie radze z takimi dniami.Jesli chcesz pogadac to zaprasza na maial.Adres znasz.Teraz musze odejsc od komputera .Niespodziewana wizyta.pozdrawiam i zyczę lepszych dni.