Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinkaaaaaaaaaaaaaa

Telekamery

Polecane posty

Mam nadzieje, ze w tym roku nie powtorzy sie to co bylo na ubieglo rocznym rozdaniu telekamer. A mianowice mam nadzieje, ze goscia specjanego nasi drodzy rodacy nie bede traktowac jak "krol" lub "krolowa a nawet troche osobe pochaodzenia "boskiego" bo to co bylo ostnio to bylo smieszne i zenujace...oraz ten podrobiony czerwony dywam byl irytujacy ;/ Czasami polacy zachowuja sie dosc zalosnie!

Gość Nudziło mi sie na lekcji
Nudziło mi sie na lekcji więc sobie czytałam pismo młodzieżowe, natknęłam sie na jakis tekst o seksie... Podnieciłam sie cholernie... tym bardziej że od kilku dni sie nie masturbowałam i byłam nieźle naładowana... Pomyślałam sobie że jak wróce do domu to sie zabawie, jednak to było silniejsze ode mnie... Nie mogłam przestać myśleć o seksie... Wyszłam do ubikacji- nikogo tam nie było. Czym prędzej wparowałam to kabiny, rozpiełam sie, masowałam piersi. Nie miałam przecież zbyt dużo czasu, nie chcialam zebu ktos sie zorientował co robie :-) Czułam że mam już mokro. Rozpielam rozporek- na majtkach plama była juz widoczna. Włożyłam szybciutko ręke pod majteczki... Usiadłam na podlodze, masowałam łechtaczke. Musiałam sie pospieszyć, wiec włożyłam paluszka.. drugiego... W pośpiechu popychałam paluszki tam i z powrotem. Osiągnęłam szybki ale i cudowny orgazm..... Pozbierałam sie jakoś i jakby nigdy nic- wróciłam do klasy :-))

Czy nigo z was nie obchodzi to, ze wychodzimy przed tymi "wilkimi gwizdami" na blaznow??????

Jestescie tragiczni ;/

tragiczni? - ja już się przyzwyczaiłem do takiego prowincjonalnego podejścia do niby-gwiazd, zobaczysz że w tym roku będzie tak samo, małpowanie rozdania Oscarów a'la Terentiew.

Nie wiem czy nasyzm rodakom juz sie w glowach przewraca?;/ Nie chce jechac za granice i wstydzic sie swojego pochodzenia!

A.Einstein: Dwie rzeczy są nieograniczone 1 wszechświat 2 ludzka głupota, co do 1 mam wątpliwości.

a kto byl w zeszlym roku bo nie ogladalam?