Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaaaaacaa

Photoshop

Polecane posty

Gość poczatkujaaaaacaa

hejka ma ktos Photoshopa i mogl by mi wyslac na maila? Albo podać linka skąd scignac?? Zeby dzialal. Najlepiej po polsku bo nie znam jezyka. I co lepsze Adobe Photoshop CS2 czy Adobe Photoshop 7.0 ???????

Gość poczatkujaaaaacaa
nie stac mnie jak bym miala $ to bym kupila a nie tu zawracala glowe. Chce sciagnac ale nie wiem skad juz z 2 str sciagnelam i zaden nie dziala pozatym po ang. sa. juz mam dosc szukania:(

Szukaj na jakimś p2p. Photoshop 7 i cs2 ważą po kilkaset Mega więc niby jak ma Ci to ktoś na maila wysłać?

Gość poczatkujaaaaacaa
aha! Powiem moze o co mi chodzi chce zrobic moje zdjecia tak zebym byla na nich opalona chudsza i bez wąsik itp nie chodzi mi o dodawanie jakis glupich efektow. Bo do tej pory tylko znalazlam takie programy gdzie moglam cos dodac do zdjecia a ja chce je przerobic

Jakby Ci to delikatnie wytłumaczyć - program którego szukasz jest raczej dla profesjonalistów, a nie dla amatorów. trzeba go trochę znać żeby się w nim bawić. Radzę jednak coś prostszego poszukać.

może pójdź do solarium, wydepiluj wąsik i przestań żreć? nie będziesz musiała wtedy photoshopa sobie kupować :)

Gość smacznego
hahahhahahahahahahahhahaha

Gość photoFiltre
jest bezpłatny (do uzytku niekomercyjnego) ma spolszczenie znajdziesz na www.dobreprogramy.pl

Gość poczatkujaaaaacaa
black eyed dog to jaki program proponujesz? Nie musi byc ten photoshop poprostu potrzebuje program zeby tak jak w/w pozmieniac fote

Gość z darmowych to tylko
GIMP. Tyle w temacie.

Gość poczatkujaaaaacaa
photoFiltre dzieki

ehhh, kolejna ktora chce ulepszyc fotki wstawiane na nasza-klase i portale randkowe :P photoshop ma duzy rozmiar wiec poczta nie pojdzie, poza tym to porgram, na ktory powinno sie miec licencje i jest dla profesjonalistow. poszukaj czegos dla poczatkujacych

Gość co niskie oceny na fotce masz
:D :D :D 🖐️ sam photoshop to tylko narzędzie ,bez umiejętności tego nie zrobisz ;) wpisz w google photoshop + peb i będziesz miała , ale tych przeróbek nie uda ci sie zrobić 🖐️

Gość powoli powoli
Dla profesjonalistów RóWNIEż, ale nie tylko i wyłącznie. Jeśli studiujesz, może jeszcze jest aktualna oferta promocyjna (sprawdź warunki licencyjne przed zakupem ! ) Można było dostać AP CS3 Extended za 40 € !