Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis tam klient

wiecie co zauwazyłam w zwiazku z allegro

Polecane posty

wild dream...to nie jest ani seksowne ani modne ....;/ to jest zwykła tandeta z bazaru...

to jest niestety tragiczne,rozumiem ze można nie mieć pieniążków na lepsze łaszki ale bez przesady.Dobrze że są mężczyźni którzy uważaja podobnie:D

ta jest b.ładna ale blondyna jest z innej planety i jest moim faworytem:D az kipi tandeta:P

kurcze chciałabym mieć taką figurę...ja mam z 5 kg więcej ;(

cii..od jutra koniec z żarciem,może cie wezme na modelkę:)

założysz złote szpileczki z cyrkoniami,zrobimy maskę z bronzera,różowy błyszczyk i będzie Cii jak ta lala:P

i całe szczęście...hehe dobranoc wam mądre kobiety!!

Gość valerian
możecie na mnie pluć ale znam prawników, notariuszy i urzędników miejskich którzy lubią takie dziewczyny...a od kiedy o poziomie faceta świadczą jego gusta w stosunku do ubrań ?

Gość dejot
jest zapotrzebowanie jest i popyt....gdyby faceci śmiali się z takich lasek to czy by ktoś je kupował ?

valerian nie bedz niemadry ;) nie te dziewczyny lubia tylko to co mysla, ze one im zaoferuja ...

właśnie...i co ci biznesmeni itd. biora sobie takie na żony...czy na pare razy i żegnaj bejbe ?

Gość valerian
A myslisz, że przeciętnego faceta interesuje , jakie ciekawe rozmowy, czy wypady do teatru ma jego partnerka do zaoferowania ? to gratuluje naiwności.......... Wiem , że ciężko przełknąć, że liczy się głównie wasza fizyczność ...ale tak jest....

Gość lulkipala
hahah poznalam kiedys taka dzieczyne, uchodzila za seksbombe dopoki jej sie nie wymsknelo, ze ona to moze raz na trzy miechy..ale nam szczeny opadly

Gość lulkipala
valerian ty nie kumasz...co mnie obchodzi co Was inetersuje skoro mi potrzebny jeden zdolny mnie zaspokoic ;)

Gość skaza
jezuuuu ten zloty komplecik chyba prowadzi...gdzie to zalozyc?...sprzedawca powinnien od razu dawac przyklady gdzie mozna takie "ciuszki" nosic...a swoja droga te fotosy nie oddaja calego obrazu czytaj:piekna tej szmaty...sa komputerowo obrobione..czyli w gruncie rzeczy kupuje sie cos..co nie wiadomo jak wyglada....ale to chyba nie szkodzi, bo nie sadze, zeby taki np. zloty komplecik wytrzymal kilka pran;)

ja się dołączę z jedną uwagą - owszem, modelka, niezła dupa i tak dalej, ale na stockach i po obróbce nawet szmaty wyglądają jak trzeba ;) zresztą - te ciuszki są prezentowane w 3 różnych ujęciach, a nie rozłożone na podłodze czy też wywieszone na drzwiach sklepu. stocki maja plusy ;)

Gość jezli wiesz co chce
po wypowiedziach valeriana wniokuje ze nie jest on zbyt reprezentatywnym przedstawicielem facetow... pewnie sam jest jakims miskiem z siłki albo nosi skóre, zel i złoty łancuch... hahaaaaha, moi znajomi- faceci śmieja się z \'plastików\', \'kryś\', \'blachar\' i tym podobnych panienek http://fotkapeel.pinger.pl/

Gość jezli wiesz co chce
nie kupilabym nic co blondi ma na sobie bo za duzo jej na allegro opatrzyla mi sie za bardzo, co za duzo to niezdrowo