Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis tam klient

wiecie co zauwazyłam w zwiazku z allegro

Polecane posty

złoto było modne dwa lata temu mój drogi na wybiegach ...i to nie tandetne złoto i nie w takich ilościach ;/

Gość valerian
a skąd wiesz, że chodzi z nimi do łóżka ? w akademiku są takie metalo-brudne dziewczyny co prują się jak stare gacie...ale oficjalnie to szanujące się punkówy.......pfffff Ja już w nic nie wierze i nikomu........Za dużo wilków w owczej skórze się naoglądałem...

Gość jezli wiesz co chce
i co Ty robisz V. jak nie oceniasz?!?! sam jestes obłudny oceniasz dziewczyny ze studiow wlasnie pod wzgledem wygladu cytuje;"a one ubrane jak " studentki" od początku studiów same..... tamte zamieniają się w zrzędliwe baby...." zalosny jestes, masz opodoje standardy dla siebie i dla innych i juz mi sie odechcialo z taoba gadac bo ty czlowi9eku nie masz charkakteru w ogole beznadzieja!

Gość valerian
widzisz różowe sweterki i japonki też były modne u facetów...ale jakoś to w dupie miałem..... Czym jest ta moda??? Dyktandem paru lalusiów....

Gość jezli wiesz co chce
idz sie do desji pouczyc... porazka, to studia szybciej skonczysz

Gość valerian
Ale zanim je poznałem to nie miałem o nich wyrobionego zdania.....ty oceniasz dziewczyny na podstawie jednego widoku ich ubrań...widzisz różnice czy z tej zawiści dostałaś pomroczności ?

Gość valerian
a ty zmień spojrzenie na świat to może się jakiś facet tobą zainteresuje...nikt nie lubi zazdrosnych, agresywnych obgadujących bab....

hmmm...najlepiej lekko połyskujący garniaczek czarny taki trochę bardziej dopasowany jakiś fajny może jedwabny szaliczek tez jakiś ciemny kolor do tego jaśniejsza koszula może okulary z grubszą oprawką i jakieś ładne eleganckie buty...delikatny zarost niby niechlujny ale wyregulowany ...:)taki a'la Brytyjczyk...To bardzo ładne eleganckie i mimo że wole kobiety bardzo przyjemne dla oka :)

Gość jezli wiesz co chce
jezeli mowisz do mnie to chce konkretnie moj cytat bo nie przypominam sobie zebym oceniala kogos/jakas osobe po ciuchach na tym forum

Gość jezli wiesz co chce
i dlaczego zakladasz ze nikogo nie mam, akurat tu sie pomyliles ;)

Słuchaj V...dlaczego zakładasz że którakolwiek kobieta stąd zazdrości lalą ?Ja nie mam im czego zazdrościć bo nie potrzebna mi męska adoracja a jednak krytykuje ten styl ubioru...

Gość valerian
...o nie wiem..ale ok :)...ale osoby szczęśliwe w związku zazwyczaj mają inne spojrzenie na ludzi i nie mają takich problemów :).........dobranoc

ale o jakich ty problemach mówisz...czego nie wiesz?Ja na prawdę nie mam tym dziewczyną z allegro czego zazdrościć...bo po co lesbijce męscy adoratorzy?;/

Gość jezli wiesz co chce
no wlasnie nie mozna sie posmiac jak dziewczyna jest zakomplesiona i sie dowartosciowuje skapymi ciuchami, http://fotkapeel.pinger.pl/ ogladam to codzinnie i mam od razu lepszy humor... czyz one sie sa wszystkie takie same:D hahahaaa

Gość valerian
mam propozycję...niech każdy ubiera się jak chce, i niech nikogo nie spotka za to jakiś złośliwy komentarz itd.......... Kiedyś nie do pomyślenia było aby kobieta nosiła spodnie...też je wszyscy krytykowali.....A teraz ?.................... Dlaczego w Polsce ludzi interesuje tak bardzo ubiór innych ? Przecież ciebie nikt nie zmusza do ubierania się tak...

ale to jest temat poświęcony krytyce tego stylu więc wyrażamy swoje zdanie na ten temat...gdyby to dotyczyło jakiegokolwiek innego stylu tez wyraziłabym na ten temat swoje zdanie i to nie ma nic wspólnego z obrażaniem kogoś czy dawaniem złośliwych komentarzy...

Gość jezli wiesz co chce
V. zgoodze sie w calosci z Twoim ostatnim komentarzem, masz racje, tym optymistycznym akcentem mozemy zakonczyc burzliwa wymiane zdan :)

możemy zawsze przerzucić się teraz na inny styl :)

Gość jezli wiesz co chce
ale i tak bede sie zmiac z' krys' w domowym zaciszu :PP taka juz jestem, jak to bylo? jadowita ... hahaaaaa

śmiać się nie śmieje...jedynie zadziwia mnie ilość klonów...

Gość jezli wiesz co chce
klonow mebloscianek, stringow, kozaczkow, hahahaaa, przeciez jak nam nie widac podciagnietych do cyckow strinów to nie znaczy ze ich nie nosimy., prawda :P ?:)

mysle że one po prostu mają złe pojęcie "Bycia seksowna" myślą że jak się nie obnażą jak tylko sie da to nie będą seksowne...a o wiele bardziej na zmysły działa szczupła kobieta w długim swetrze opadającym na jedno ramie delikatnie podkreślający piersi i zaokrąglenia bioder ...

Gość marszenka
valerian jeszcze młody jesteś i pewnie o niektórych aspektach nie myslisz, ale mam do Ciebie jedno pytanie: czy ożeniłbyś się z taką laską i podobałoby Ci się gdyby Twoja żona nosiła takie ciuchy? bo wiesz, co innego powodzenie jak sie ma 20lat i nosi takie ciuchy i faceci biją się o randke z taką laską (licząc , ze ją przelecą...), a co innego kiedy taka pindzia chce założyć rodzinę , wyjśc za mąż i nagle faceci znikają i żenia się z tymi wczesniej przez Ciebie wysmianymi studentkami... ja mam wielu znajomych i zapewniam Cię, ze żadna z żon tak nie wygląda... ja juz studia skończyłam i widziałam niejedną taka szara myszkę ze studiów, która jak zaczęła pracowac , zarabić na siebie i świtnie wygladać, bo stac ją na kosmetyczkę, fryzjera i fajne, ale nie wulgarne ciuchy...