Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka II roku

CZy jemu na mnie zalezy czy on cos kreci???

Polecane posty

Gość studentka II roku

sytuacja standardowa podoba mi sie chlopak z akademika..wydawalo mi sie ze ja jemu tez...po jego spojrzeniach pare razy przylapalam go na tym ale on nic i tak lecialy mc po mc w koncu zamieszkala ze mna dziewczyna pokroju"szybka i latwa" i on szybko odnalazl droge do jej pokoju umowili sie pare razy dwa lub trzy i znajomosc zgasla ale potem slyszalam od jego kolegow ze ta laska to latwa dupa no i po czasie doszlo do spotkania ze mna.... moja przyjaciolka twierdzi ze on tak naprawde chcial byc ze mna bo niby z nim rozmawiala tyle czy to mozliwe?????????????

Gość Zosia samosia25aswe
pffff

Gość studentka II roku
to po co te podchody? czemu od razu nie umowil sie ze mna? boze faceci sa beznadziejni:(

Gość Zosia samosia25aswe
pewnie dlategop ze mu wisisz :O

Gość studentka II roku
nikt wiecej sie nie wypowie?:(

to możliwe. sam do dziś pamiętam taką (jak ją nazywałem) "dziewczynkę z nadętymi usteczkami" z mojego akademika. nasze oczy się spotykały, i nasze uśmiechy, raz nawet do niej zaszedłem przypadkiem (po klucz od pralni) - ale ja byłem na V roku a ona na II więc nie miało sensu tego rozwijać. ale miłe wspomnienie zostało.

Gość studentka II roku
wasz Pan Chlebczov ---> ale wytlumacz mi po co on sie z nia spotykal skoro niby chcial ze mna zaczac znajomosc? ja tego nie rozumiem!!1

wasz pan chlebczov => pewnie ,ze to nie mialo sensu,bo byles za mlody dla niej,3 lata roznicy w zwiazku to za malo! byles dla niej dzieciakiem

studentko - powodów może być wiele. np: first) chciał się zbliżyć przez nią do Ciebie przychodząc do waszego wspólnego pokoju , obserwując Ciebie i Twoje reakcje na niego second) chciał wybadać koleżankę jaka jesteś i czego się może po Tobie spodziewać umawiaj się z nim i nie marudź :P

Gość studentka II roku
wasz Pan Chlebczov --> dzieki za wytlumaczenie:) a ja myslalam ze u facetow takie zachowania nie sa mozliwe:)

Gość studentka II roku
myslalam ze jak sie dziewczyna podoba to podrywaja ta wlasnie a nie przez znajomych, kolezanki i jakies podchody

Gość ale on z tamtą spal
? skoro tak to nie wiem po co takim typem sobie glowe zawracasz. jebaka i tyle

Gość studentka II roku
nie ..nic miedzy nimi nie bylo..

więc dobrze zrozumiałem, że przychodził do ''pokoju'' czyli do 'waszego pokoju'. prawdopodobnie właśnie po to, by Ciebie poobserwować, zawłaszcza jak na niego reagujesz. hehe - stara metoda :classic_cool:

Gość elstudentos
mógł się bawić w podchody... niestety tak w tym życiu bywa, ze czym człowiekowi bardziej zależy tym bardziej się obawia, że coś nie wypali ; p Może chciał wybadać, jakoś się zbliżyć, czasem nie łatwo podejść i zagadać. Ale kto tam wie ; )

Gość elstudentos
a zagadywał tez do ciebie, czy sie tylko skupiał na niej?... bo może było tak, że przychodził do niej a gadał z tobą ; p

Gość studentka II roku
jak przychodzil do niej to ja uciekalam bo mnie to wkurzalo strasznie!:) nie wiedzialam ze to stara metoda:)

Gość studentka II roku
poza tym widzieli sie tylko dwa razy..a ja chodzilam zdenerwowana jak nigdy ...:(