Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boni 666

jestem załamana moj biust po tabletkach anty ...

Polecane posty

Gość boni 666

z 87 cm w obwodzie powiększył sie do 98, pod biustem mam 70 cm...nie mogę nigdzie znalezc odpowiedzniego stanika, jestem załama, co zrobic zeby piersi sie zmniejszyły, operacja?mam sie zagłodzić zeby schydnąć?juz sama nie wiem....masakra

Gość a jakie brałas i jak długo
?

Gość sie ciesz zostałaś kobietą
:D

Gość boni 666
yasminelle teraz koncze 5 opakowanie...co ja mam robić?gdzie kupić stanik, na zakupy przez internet sie nie zdecyduje

po pierwsze o żadnych operacjach nie myśl :P po drugie po odstawieniu tabletek wróci do swoich rozmiarów, tylko pamiętaj żeby teraz o niego bardzo dbać, tzn wcierać balsamy ujędrniające, masować, polewać na przemian ciepłą i zimną wodą, bo może bardzo stracić na jędrności i potem będziesz miała obwisły. po trzecie jeżeli bardzo ci to przeszkadza to idź do ginekologa i mu powiedz i poproś o inne tabletki.

W moim przypadku biust urósł po tabletkach (Yasmin). Po ich odstawieniu nie zmalał a wręcz odwrotnie wciąż rósł (przez około 4 miesiące). Ja jestem bardzo zadowolona z tego powodu :-)

Gość boni 666
dla mnie ten biust to masakra, juz wczesniej był duzy ale teraz...od jedynego stanika w ktory sie jeszcze zmiesciłam mam czerone slady na ramieniu, zreszta ramiona plecy i kark bola mnie tak jakbym wiadra z woda przez poł dnia nosiła... boję się ze jak zmienię tabletki to bedzie jeszcze gorzej..., bo yasminelle maja małą dawkę hormonów, nawet matka powiedział mi ze mam fatalne cycki...myślicie ze dieta mogłaby pomoc...

Gość boni 666
nigdy nie rozumiałam kobiet ktore chca miec wiekszy biust, nawet nie wiecie jaki to ból dla pleców jaki wstyd gdy pani w sklepie mowi ze takich staników w takich rozmiarach to nie robią...w obcisłych bluzkach wyglada sie ja szynka czy baleron, zakupy to najlepszy sposob na zepsucie humoru a na operacje nie ma kasy... ramiona mnie tak bola ze nawet nie mam siły odkurzyc pokoju...boze za co taka kara...

Gość boni 666
wiecie moze gdzie moge znalezc sklep z takmi rozmiarami

Gość zddddecydowanie
Do takiego biustu można dobrać idealny stanik, najtańsze i w miarę dobre to te firmy Gaya, trochę droższe są Samanty. Wyszukaj na kafe tematy o biustach to znajdziesz tam kobietę, która świetnie doradza w sprawie doboru staników i ma wiedzę o rozmiarówkach, firmach...Było kiedyś takie forum - biustomania czy jakoś tak...poszukaj na kafe i w google. Dobrze dobrany stanik sprawi, ze duży biust nie będzie obciążeniem. Sama też mam duży - 96/68, ale bardzo go lubię :)

Gość zddddecydowanie
jeszcze są chyba marki: Melissa i Konrad.Szukaj w necie, na stronach producenta znajdziesz adresy.

Gość boni 666
dzieki, ale teraz mam do dyspozycji tylko triumpha, wiecie moze czy tam znajde takie rozmiary...

Gość boni 666
podbijam

dziewczyno, zmień tabletki i obserwuj. prawdopodobnie wszystko spadnie (to jest TYLKO OPUCHLIZNA) i będzie ok. tabsy się dobiera do skutku w triumphie nie masz czego szukać, oni mają 4 podstawowe rozmiary i nic więcej.

Gość boni 666
to prosze wytłumaczcie mi czy teraz jakby lekarz zrobił mi badania , jak juz biore inne tabletki to mogły ocenic czy inne byłyby dla mnie lepsze...czy jednak wynik badan bedzie zniekształcony przez wpływ hormonów?

Gość boni 666
nie moge odstawic, tzn ja osobiscie bym odstawiła ale poki co to napewniejsza i najtansz metoda antykoncepcji...mieszkam z moim narzeczonym kochamy sie bardzo czesto...on sie cieszy, ja schizuje i czuje sie coraz brzydsza po tych tabletkach, poza tym nie mam kiedy isc do lekarza...znaczy musze jakos znalezc troche czasu ale mieszkam poza miejscem zameldowania i jakbym chciała np isc prywatnie do lekarza i dałby mi skierowania to nawet nie wiem gdzie mam isc zrobic badania...zaraz pewnie mnie ochrzanicie ale ja naprawde nie wiem...mieszkam w wawie teraz

Gość 2mante
ja biore tabletki od paru ladnych lat. od pol roku mam wiekszy biust:) i bardzo mnie to cieszy.

Gość 2mante
a co do stanikow do KONRAD jest naj najlepszy!

Gość boni 666
a gdzie ma sklepy? poprosze jakis adres ceny...

Gość boni 666
z tego co widze to tylko przez internet...a ja na takie zakupy sie nie odwaze, zreszta gdzie jest tabela rozmiarów, bez przymierzenia nic nie kupie, szkoda kasy....

Gość ja biore
Ja biore Rigevidon i nie urósł mi ani grama i dobrze bo i tak mam duży i jedrny

ale co ma miejsce zameldowania do wizyty u ginekologa?????? możesz iść państwowo tam gdzie teraz mieszkasz!!! ginekologów możesz mieć kilku nie jednego jak lekarza pierwszego kontaktu, nie ma też rejonizacji więc idziesz gdzie chcesz! idź niech ci zmieni tabletki, bo to nie jest normalen żebyś tak puchła. nie jest to też zdrowe!

Gość kejt22
to uwazacie ze bardziej biust rosnie po yasmin czy yasminelle?

boni - to, że tabletki powiększają biust to normalna sprawa (chodź nie u każdej dziewczyny), bo zatrzymują wodę w organizmie. zatem większe, bolące bądź podrażnione piersi, pojawienie się bądź zwiększenie cellulitu jest normalne. ale jeżeli taki stan utrzymuje się ponad 6 cykli z tabletkami - idź do lekarza, najprawdopodobniej masz źle dobrane tabletki, mogła ci też bardzo skoczyć prolaktyna a na to dostaniesz tabletki na zbicie jej poziomu.

Gość malaaaaaa
ja bralam jasmin ponad rok czasu i piersi mi urosly ale nie tak drastycznie, gorzej bylo jak przed paroma lat bralam cilest....to to byla masakra niedosc ze cycki mi urosly to przytylam wszyedzie chyba z 10kg

Gość jeeeesu jak zazdroszcze
ja mam 84cm pod, 69 :( do tego jeszcze jestem wysoka cycki ani drgnely przy tab anty, buuuu :(

Gość sama nie wiem gdzie mój biust
zazdroszczę:(

Gość Karolina930
a ja uwazam ze to kwestia organizmu, ja od ponad 2 lat biore cilest i dalej trzymam taka wage jak przed, a biust? nie poszedl ani milimetr do przodu :( no niestety :(