Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydyta

nadal mam pokarm!

Polecane posty

Gość eurydyta

mój problem jest taki... pół roku temu przestałam karmić piersią (dziecko miało wtedy 2 lata) a ja nadal mam pokarm byłam wcześniej u lekarza kazał czekać i wypróbować babcine sposoby typu obwiązywanie - niestety pokarm był nadal teraz biorę bromergon od kilku dni, czuję się fatalnie, a pokarm jest nadal tzn. jak ucisnę lekko pierś to wypływa czy ktoś tak miał? nie wiem co robić?

Gość eurydyta
czy ktoś tak miał?

Gość najpierw jest
bromek powinien zbić ci poziom prl i pokarm powinien zaniknąć tylko to zajmuje trochę czasu. Póki co nie dotykaj piersi, nie wyciskaj, nie masuj (małż też niech sobie raczej póki co daruje ;) ) powinno minąć.

Gość eurydyta
dzięki nie naciskam piersi, jeśli już to sporadycznie, żeby sprawdzić czy jest pokarm...

Gość eurydyta
miałam badaną prolaktynę i jest w normie..

Gość najpierw jest
to na co ci lekarz przepisał bromergon? przeciez to lek zbijający prolaktynę...

Gość najpierw jest
a dodam tylko, że ja też prl miałam w normie, dopiero przy drugim badaniu które moja ginka wymusiała prawie na mnie (bo twierdziła, że nie ma siły, że musi być podwyższona), wyszło ponad normę. Może i tak być u ciebie.

skonczylam karmic rok temu ale jakies pojedyncze kropelki sa (jak nacisne), mysle ze to normalne...

Gość czerwone korale
a ja mam takie pytanie poroniłam, biorę bromergon na zahamowanie laktacji, kiedy bedę miała @? czy branie bromergonu wpływa na wystąpienie @? a jeśli dostanę @ to powinna przestać brać bromergon? pytam czy ktoś tak miał, bo nie zapytałam lekarza....

Gość moja mama------------------
też miała dużżżżżżo pokarmu, po odstawieniu ponad rok jej jeszcze leciał!!! i to porządnie, sąsiadka kazała jej "psiknąć" na kuchenkę tą taką na węgiel ;-) podobno pomogło......

Jak nacisnę piersi to też wypływa jeszcze parę kropelek, a nie karmię już 1,5 roku.

ja nie karmie pol roku a karmilam pol myslalam ze znowu jestem anomalia ale widze ze wy tez tak macie i nie jestem sama. u mnie widze ze pokarm jest bialy przezroczysty lub taki zoltawy ale za to nie ma zapachu.