Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda niebawem

ta suknia to moje marzenie

Polecane posty

http://www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=191&item_id=2029&cmd=show_item&gallery_id=&shift=1 co o niej sądzicie?? niestety nie pojade po nia do warszawy, a na pewno kosztuje ponad 3 jak nie 4 tysiace ja sie musze zmiescic w 2 tys, zastanawia sie czy opłaca sie szyc suknie a potem ja oddac do komisu?? I czy szyta suknia bedzie piekna, chyba ze znajde cos podobnego w swoim miescie

Gość gjlslasjuietui jgvipoidu
masakra.. czy wy wszystkie to tylko musicie wystapic w rybkach albo takich bezach rozlozystych??? co to za gust maja teraz dziewczyny.. pociesze cie, taka sama beze mozesz kupic na allegro. pelno ich tam sprzedaja i nawet za 1500 znajdziesz! skoro tak ci sie podoba to poszukaj tam, powodzenia.

tak sie składa ze jestem bardzo waska w talii i mam bardzo grube nogi mysle ze na moja figure taki model bedzie dobry, kazda tak wybiera model by wyeksponować to co jest ładne a zakryc mankamenty

Gość może byćććć

Gość na allegro nie ma takich
dla kogos komu sie taki ksztalt nie podoba to wszystkioe wydaja sie podobne do siebie. ale TakiCH NIE MA NA ALLEGRO! powiem ci na pocieszenie ze w sklapach sa ladniejsze i duzo tansze sukienki niz na internecie. tytlko w takich sklepach nie jakichs firmowych tylko normalnych. ja np szukalam na internecie i kosztowaly okolo 4 tys, a w sklepie znalazlam jeszcze ladniejsza za 950 zl!!!!!!!!

do - na allegr takich nie ma - fajnie ze w sklepie sa ładniejsze - bede szukac tylko w internecie robie rozeznanie co mi sie podoba , bede wieziała czego szukam, dzieki za pocieszenie do kylie - ja mam złe proporcje do takiej sukni, mam grube nogi jestem typowa gruszka

Gość zddddecydowanie
szukaj w sklepach, salonach. To dość popularny model :) tylko trzeba mieć szczuplutką talię i BIODRA. Powodzenia 🌼

Gość wydrukuj zdjęcie i daj do
krawcowej

Gość panna mloda niebawem
bioderka teraz troche mam ale mam jeszcze czas i w biodrach na pewno strace za to na pewno zostanie mi tłuszcz na nogach tak juz mam

ja mam ślub za sobą, ale ta suknie naprawde jest piękna

widze ze co inna przyszła panna młoda to inny gust:-) do osoby powyzej - suknia z trenem jest chyba niepraktyczna przy tancach no i zamiata wszystko i sie bardzo brudzi chyba

Gość goodmorning
te suknie co facet sprzedaje (patrz powyzsze linki) sa z kolekcji Maggie Sottero, poza tym jak daje na polska strone alllegro aukcje, to niech chociaz komus zleci zeby ktos mu napisal poprawnie po polsku. ja bym sie wstydzila tak dawac:/

no niestety jezyk polski jest trudny i takie sytuacje maja miejsce ja kupilam kiedys chusteczki odswieRZajace....

Gość fajne te ostatnie linki
i nawet mimo nie jestem za bezami, to ta mnie powalila super jest

przeszukałam cały internet i ta ostatnia suknia mnie tak urzekła, ze wydrukuje sobie zdjecie i szukam podobnej:-)